Plaid turquoise

Plaid turquoise

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorPlaid turquoise

Wil jij niet alleen kunnen genieten van een warm dekentje als je in bed ligt, maar ook daarbuiten? Een plaid turquoise: jouw beste vriend voor tijdens de koude wintermaanden. Je neemt je plaid overal mee naartoe, zodat je altijd samen met je warme kameraad bent. Een plaid in turquoise is heerlijk warm om lekker onder te kruipen op de bank, en tegelijkertijd ook nog eens uiterst decoratief.

Zie je het al voor je? Je ligt lekker op de bank, maar begint het toch wel een beetje fris te krijgen. Je kruipt lekker onder je plaid en je hebt het binnen no time weer lekker warm. Je turquoise plaid is eigenlijk in iedere woonruimte te gebruiken en niets is te gek met dit warme dekentje! Een plaid is ook geschikt om bijvoorbeeld mee te nemen als reisdeken, voor als je lang in de auto of trein moet zitten. Meer weten over een plaid in turquoise? Lees dan verder.

plaid turquoise ombre kleuren wit naar groenblauw

Plaid turquoise: hoe plaats ik dit?

Je kunt vele kanten uit met een plaid. Turquoise is een krachtige kleur, die vele opties biedt.  Hieronder vind je enkele tips!

  • Plaats je turquoise plaid op je bank. Dit zorgt voor een mooi kleedje op je bank, en als je het koud krijgt kun je mooi onder het kleedje kruipen.
  • Combineer met een turquoise sierkussen! Versier je bank met een turquoise plaid en voeg enkele mooie sierkussens toe, die dezelfde kleur hebben of een kleur die goed te combineren is met je plaid in turquoise.
  • Wil jij turquoise meer laten terugkomen in je woning? Plaats dan enkele turquoise woonaccessoires die het effect van je turquoise plaid versterken.
  • Wees creatief met je plaids. Je kunt meerdere turquoise plaids bij elkaar plaatsen, maar je kunt er ook voor kiezen om af te wisselen in kleur, en bijvoorbeeld ook een rode en paarse plaid te plaatsen.
  • Wil jij je bank of stoel verrijken met een plaid? Turquoise past mooi bij wit en zwart, maar ook bij neutrale kleuren zoals beige en andere aardetinten.

 

Warm de winter in met een plaid turquoise

Warm de winter in gaan is toch wel iets wat veel mensen ambiëren. Niets is lekkerder dan verstopt in je dekentje kruipen en zo de koude temperaturen te weerstaan. Een turquoise plaid is jouw vriend voor in de winterdagen, maar je doet er ook verstandig aan om wat andere warmtehouders aan te schaffen. Wat dacht je van een fleecedeken in lekker warm merinowol? Of een sprei van lamswol? Heerlijk warme dekentjes, die je lekker warm houden, wat voor temperaturen er ook tegenover je staan.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.

plaid turquoise rieten mand kussen bank gestreept