Plaid zwart

Plaid zwart

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorPlaid zwart

Er is altijd plaats voor een plaid. Zwart, wit of felgekleurd? Voor ieder persoon en in elke inrichting is er een bijpassend plaid. Zwart past mooi in een klassieke inrichting terwijl een felle kleur goed staat in bijvoorbeeld de kinderkamer. Door de grote variatie in maten en stoffen, is er altijd een zwart plaid dat voldoet aan jouw verwachtingen.

Plaids zijn daarnaast ook mooie accessoires voor in huis. Een plaid met zwart staat zowel mooi op bed als op een bank in een donkere inrichting. Door deze grote veelzijdigheid is er altijd een plaid met zwart die past in jouw inrichting. Weet jij al welke plaid goed past in jouw inrichting? Laat je inspireren en vind jouw ideale exemplaar.

Back to black met een plaid zwart

Zwart gaat nooit uit de mode. De black on black look is zelfs ontzettend populair in de hedendaagse fashion scene. Deze zwarte look mag daarom ook niet ontbreken in jouw inrichting. Een plaid met zwart of een zwarte sprei is een mooie toevoeging aan menig meubelstuk. Een mooie leesstoel wordt nog een stuk comfortabeler met een plaid. Zwart past daarnaast in iedere stijl. Durf contrast aan te brengen met zwart in een lichte inrichting of ga voor een perfecte match in een donker interieur.

plaid zwart moderne stijl figuren bank uilen patronen

Ultieme veelzijdigheid

Plaids blinken uit door hun veelzijdigheid. Door de gebruikte stof, zoals bijvoorbeeld polyester of wol, is een plaid heerlijk zacht. Daarnaast houdt dit materiaal je ook nog eens heerlijk warm. Heerlijk onder een plaid gaan liggen na een dagje werken, is iets waar jij voortaan naar uitkijkt met dit zwarte plaid. Een plaid kun je voor vele doeleinden gebruiken. Beperk je dus niet tot de woonkamer en gebruik een plaid ook als een bedsprei in zwart. Het volgende lijstje geeft je een idee van waar jij een plaid met zwart nog kunt gebruiken.

  • In de auto: tijdens een lange rit houdt een plaid je lekker warm. De kinderen zullen heerlijk slapen onder hun eigen plaid. Zwart is tevens een kleur die wel wat kan hebben. Wordt er geknoeid tijdens een lange rit? Op zwart zal je er niet veel van zien.
  • Op bed: een plaid kan ook goed dienen als een sprei. Een sprei in zwart staat mooi als je hem over volledige lengte van het bed kunt leggen. De plaid kleurt niet alleen goed bij de rest van de slaapkamer, het ligt ook nog eens extra warm.
  • Op de bank: ga voor contrast op een witte bank. Op een lichte bank geeft een plaid met zwart over de volle breedte van de bank een leuke twist aan het interieur.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.