Plastic bekers

Plastic bekers

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorPlastic bekers

Op feestjes is het gebruik van plastic bekers niet weg te denken. Je kunt ze op grote schaal en naar gewenste kleur en grootte inkopen, en na gebruik gooien we ze weg zonder er nog verder bij na te denken. Een erg handig alternatief voor het moeten doen van de vaat achteraf!

Zelfs in de categorie plastic bekers heb je nog ongelooflijk veel keus in verschillende soorten. Voor welke gelegenheid ga jij jouw plastic bekers gebruiken?

Variatie

Doordat plastic bekers van plastic of van kunststof worden gemaakt, is de variatie hierin erg groot. Je kunt makkelijk allerlei kleuren vinden en verschillende patronen voor op de bekers. Je kunt plastic bekers daarnaast ook onderscheiden in de sterkere kunststof bekers en de wegwerp plastic bekers.

Wegwerp

De wegwerp plastic bekers zijn de bekers die je het best kunt gebruiken op feestjes. Geef je een leuk kinderfeestje voor jouw jongste? Koop plastic bekers in vrolijke feestkleuren. Kies voor felgele bekers met een clown of ballonnen erop gedrukt! Of wat dacht je van een volwassener themafeest? Met red cups en blue cups haal je de typische Amerikaanse feeststijl in huis! Laat de feestsfeer terugkomen in de plastic bekers!

Speciale gelegenheden
Niet alleen voor (kinder)feestjes, maar ook speciale gelegenheden kun je plastic bekers gebruiken. Ben je met Kerst of met Pasen van plan om de tafel te dekken voor de hele familie, en heb je niet al teveel zin in de opruiming daarvan? Leuke wegwerp plastic bekertjes in de trend van het feest zijn de oplossing op jouw noodoproep! Ga geheel gehuld in uniforme stijl en maak van jouw tafeldecoratie een echte sfeermaker!

Dagelijks gebruik

Naast de wegwerp plastic bekers bestaan er ook de sterke plastic bekers. Deze zijn meer geschikt voor alledaags gebruik in huis. Ze zijn vaak ook nog eens vaatwasbestendig en de kleur vervaagt niet. Ook deze plastic bekers zijn verkrijgbaar in allerlei vrolijke kleuren en met vrolijke patronen! Een erg geschikte uitkomst voor kinderen, die hun bekertje limonade nog weleens willen laten vallen.

Het gebruik van plastic bekers is zo’n succes dat er zelfs heel andere vormen uit zijn voortgekomen. Denk aan:

  • Plastic wijnglazen
  • Plastic champagneglazen

Deze glazen kun je perfect gebruiken tijdens chiquere feesten. Zo kunnen de kids toch ook enigszins in stijl meegenieten!

Op ieder feest horen plastic bekers te zijn! Het is makkelijk in gebruik, geeft geen smaak af en is in zoveel verschillende utvoeringen te krijgen! Kies nou jouw setje plastic bekers!

Ontdek Westwing

Waar kun je voor een mooie prijs prachtige plastic bekers vinden? Dan ben je bij Westwing aan het juiste adres. Bij Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan plastic bekers. In allerlei kleuren en formaten.

Bij Westwing vind je elke dag nieuwe aanbiedingen en een brede selectie van mooie en exclusieve producten met korting tot 70%! Daar wordt iedereen vrolijk van!

Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw plastic bekers zijn nog maar één klik bij je vandaan!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.