Plastic bestek

Plastic bestek

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorPlastic bestek

Geen zin in een grote afwas na een leuke dag? Uitgeput, maar voldaan sta je na een feest in de keuken te staren naar de berg afwas en troep.. Iedere keer weer realiseer je je dat de hele organisatie voor al die gezelligheid meer werk is dan je dacht. Zorg dan dat je plastic bestek in huis hebt!

Naast een plastic servies, is plastic bestek je beste vriend tijdens een barbecue, kinderfeestje of elke andere gelegenheid waarbij je veel mensen te eten hebt. Maak het jezelf gemakkelijk en geniet extra met het gezelschap mee.

Bespaar tijd met plastic bestek

Met plastic bestek heb je tijdens een feest wel de lusten, maar niet de lasten! Veel mensen houden namelijk wel van een feestje organiseren, maar zien op tegen de afwas. Bergen bestek zoals lepels, vorken of messen kunnen een echte kwelling zijn! Dat is eigenlijk zonde!

Want zeg nou zelf: wat is er leuker dan een feestje op zijn tijd? Met plastic bestek in huis heb je eigenlijk altijd een reden om een feestje te geven of veel mensen uit te nodigen voor een barbecue. Tijdens een groter feest of etentje heb je voor iedereen aan overvloed vorken, messen, lepels en borden.

Je hoeft je geen zorgen te maken over grote klodders mayonaise, ketchup en andere etensresten die aankoeken op het servies of wit bestek. Als het eten op is, dan gooi je alles in de prullenbak en klaar is Kees! Als je de tafel ook nog eens dekt met een gekleurd papieren tafelkleed, dan is het opruimen helemaal binnen no-time klaar!

Altijd feest met plastic bestek

Witte borden en bestek van plastic zijn natuurlijk altijd praktisch met veel mensen over de vloer. Je hoeft namelijk geen servies te lenen, te huren of af te wassen. Daarnaast maak je een feestelijke gelegenheid extra leuk door gekleurd plastic bestek te kopen.

Vooral tijdens kinderfeestjes geeft dit een extra dimensie aan de feestvreugde. Wit bestek werkt natuurlijk prima, maar met gekleurde messen, vorken en lepels is een kinderfeest nog leuker!

Samen met gekleurde ballonnen, slingers en andere feestartikelen is het feest compleet als ook de tafel op een feestelijke manier is gedekt.

Meer ideeën met plastic bestek

Naast het gemak van plastic bestek tijdens huislijke feestjes, schuilen er meer mogelijkheden achter deze hulpjes.

  • Handig voor onderweg: gooi plastic bestek in de tas voor het snijden van fruit of groenten tijdens een lange auto rit!
  • Bespaar gewicht en viezigheid door plastic bestek te gebruiken tijdens de picknick in het park of op strand.

Afval scheiden: zeker met plastic bestek!

Misschien denk je: Is het eigenlijk niet slecht voor het milieu, al die kunststof weggooiartikelen? Dat valt reuze mee! Als je al het kunststof gescheiden inlevert, dan wordt het gerecycled en spaar je het milieu. Er is dus geen enkele reden om het eten tijdens feestjes en etentjes niet met plastic bestek te serveren.

Bij Westwing vind je elke dag nieuwe aanbiedingen en een brede selectie van mooie en exclusieve Home and Living producten met korting tot 70%! Laat je daarnaast door Westwing inspireren en bekijk hoe feestelijk je een tafel aan kunt kleden. In het online magazine doe je veel decoratie ideeën op en kun je binnenkijken bij styling experts en interieurontwerpers. Vind hier jouw favoriete kunststof of plastic bestek en geniet van het gemak van online bestellen.