Plastic cocktailglazen

Plastic cocktailglazen

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorPlastic cocktailglazen

Cocktails zijn heerlijk verfrissend en smaken altijd naar meer. Wie kent er niet die lange doorhaalavonden waarop cocktails proeven een absolute must is. De cocktail heeft een lange traditie en is er in allerlei varianten. Weet jij van jezelf dat morsen echt jouw ding is en heb je de neiging om glas te laten vallen, dan zijn plastic cocktailglazen een uitkomst.

Plastic cocktailglazen hebben misschien wat minder caché dan cocktailglazen van glas, maar hebben des te meer foefjes in huis om een avond ook echt gezellig te houden. Wat kun je doen met plastic cocktailglazen en wat maakt dit stukje plastic nu jouw beste vriend? Ontdek hoe jij een feestje gezelliger kan maken met plastic cocktailglazen. 

Onbreekbare band

Waar glas klingelt zodra het op de grond valt en het vaak niet lang standhoudt, heeft plastic magische eigenschappen, waardoor plastic cocktailglazen onbreekbaar zijn. Die onbreekbare band is niet te stoppen en maakt deze bekers ideaal op feestjes en gezellige picknicks in het park.

Op Oudjaarsavond is er niets zo lekker als genieten van een glaasje champagne of een cocktail. Willen de kinders ook gezellig meedrinken, dan kun je ze vaak toch blij maken met een alcoholvrij drankje, zolang je het maar presenteert in plastic cocktailglazen. Deze vrolijke staanders heb je breed, smal, dik of dun, zodat het juiste formaat altijd voorhanden is.

Do’s en dont’s met plastic cocktailglazen

Plastic cocktailglazen gebruik je natuurlijk om jouw eigengemaakte cocktail in te serveren, maar wat doe je er nog meer mee?

  • Geen wijnglazen in de buurt? De kunststof dingen zijn ideaal als wijnslurpers en drinken zo een eind weg. Ga voor een opvallend kleurtje om er echt een feest van te maken.
  • Wanneer de feestdagen in zicht zijn, kun je wel wat hulp gebruiken. Maak gebruik van plastic cocktailglazen om een lekkere mousse in te serveren en garneer met wat glitter & glamour effecten voor een prachtig effect.
  • Plastic cocktailglazen zijn ook ontzettend leuk ter decoratie. Deze drinkbekers zijn de optimale versiering van je woning door er een paar samen te plaatsen op een grote spiegel of aluminium bord. Vul met zand of kralen en jouw woonaccessoire is gecreëerd.

Ontdek Westwing

Sta je op het punt om fancy plastic cocktailglazen aan te schaffen? Dan ben je bij Westwing aan het juiste adres. Waarom? Bij Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan plastic glazen. Denk aan plastic champagneglazen, wijnglazen en natuurlijk cocktailglazen.

En een cocktailglas is niet compleet zonder een heerlijke cocktail. Dus vind je bij Westwing ook allerlei boeken, cocktailshakers en rietjes met korting tot 70%! Daar wordt iedereen vrolijk van!

Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw glazenset  is nog maar één klik bij je vandaan!