Plastic potjes

Plastic potjes

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorPlastic potjes

In de keuken wordt hard gewerkt, daar kun je het maar beter overzichtelijk hebben. Met plastic potjes en bewaarbakjes geef je orde aan een al snel rommelige ruimte. Je maakt het efficiënt voor jezelf en kunt de plastic potjes overal voor inzetten. Plus: je geeft met dit overzicht een moderne twist aan je interieur!

Leuk voor in de keuken, maar ook in andere ruimtes in huis komen deze kleine plastic potjes deksels goed van pas! Over deksels gesproken: handig is het dat sommige kunststof potjes voorzien zijn van een schroefdeksel. Door deze dop blijven allerlei ingrediënten goed en veilig bewaard.

Plastic potjes: super veelzijdig!

Plastic potjes zijn uitgevoerd in verschillende kleuren, wat zorgt voor een creatieve en vrolijke look. Het zijn dan ook de ideale accessoires voor in de keuken.

Wil je het overzicht behouden en precies weten wat er in de verschillende potten zit? Dat is geen enkel probleem, want de plastic potjes zijn transparant. Handig, want zo heb je altijd de juiste pot in handen!

Ook als we kijken naar het milieu, dan scoren deze items goed. De plastic potjes zijn namelijk steeds weer te hergebruiken en duurzaam en vormen dus geen belasting voor het milieu.

DIY tip met plastic potjes!

Ben jij regelmatig in de weer met schroefjes, boutjes en andere kleine onderdelen? Voor je het weet ben je het overzicht kwijt. Berg ze op in de plastic potjes en je maakt jouw werkplek een stuk overzichtelijker én vrolijker!

Op elk potje past een dekseltje

Een inkoppertje, maar voor plastic potjes gaat dit gezegde zeker op. In plastic potjes met deksel kun je ook etenswaren goed en veilig bewaren. Een ander voordeel van de potjes is dat ze gemaakt zijn van kunststof.

Scherven brengen dan misschien wel geluk, maar het is toch wel heel fijn dat als er onverhoopt een plastic potje op de grond valt, je geen veger en blik hoeft te pakken. Alleen even bukken en weer terugzetten, dat is alles!

De plastic potjes zijn vrolijk, modern én praktisch. Je kunt ze in verschillende ruimtes in huis goed gebruiken. Voor elke toepassing hebben de potjes een oplossing. Houd je van overzicht, vrolijkheid en gemak, dan zijn ze zeker iets voor jou!

Bij Westwing vind je elke dag nieuwe aanbiedingen en een brede selectie van mooie en exclusieve producten met korting tot 70%! Westwing biedt een groot en gevarieerd aanbod accessoires en meubels, alles voor in huis en tuin! Van de nieuwste gadgets tot de fijnste klassiekers. Hier vind je de voor jou meest geschikte plastic potjes en kun je genieten van het gemak van online bestellen. In het online magazine van Westwing kun je daarnaast alles lezen over de nieuwste trends voor in huis en aan de slag geen met DIY ideeën. Have fun!