Poster op canvas

Poster op canvas

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorPoster op canvas

Als je je huis aan het inrichten bent, loop je vaak tegen de laatste stap aan: wat hang ik aan de muur? Dit is vaak een lastige beslissing en wordt tot het einde uitgesteld. De keuze is overweldigend. Je wilt iets persoonlijks aan de muur, maar wat precies?

Er zijn diverse mogelijkheden om je muur te decoreren. Je kunt kiezen voor een poster, een schilderij of een mooie print in een fotolijst. Door al die mogelijkheden is het soms lastig de bomen door het bos te zien.

Poster op canvas

Je kunt natuurlijk kiezen voor een mooie ingelijst schilderij, maar het is eigenlijk nog leuker om te kiezen voor een poster op canvas. Tegenwoordig kun je gemakkelijk je eigen foto op canvas laten drukken. Maar je hebt ook kant en klare afdrukken. Een poster op canvas is een poster die op canvasdoek is geprint. Je kunt deze zo ophangen en zijn er in allerlei soorten en maten.

Canvas als eyecatcher

Kies je voor een hele mooie foto van jezelf of een kunstdruk? Dan wil je ervoor zorgen dat je poster op canvas een echte eyecatcher wordt. Maar om een echt mooi plekje in je huis te maken, kun je er ook voor kiezen om een aantal afdrukken bij elkaar te hangen. Door de poster op canvas te combineren met diverse foto’s in een lijst en te variëren in formaat, maak je zo je eigen fotomuur, een originele manier om van jouw muur een knalmuur te maken.

Voor een poster op canvas zijn er nog veel meer mogelijkheden.

  • Wil je een mooi en persoonlijk kraamcadeau geven? Laat dan het geboortekaartje op canvas afdrukken.
  • Een mooie trouwfoto op canvas af laten drukken brengt je, iedere keer dat je deze ziet, terug naar de mooiste dag van je leven.

Inspiratie

Wil je jezelf laten inspireren of zelfs motiveren? Dan kun je ook kiezen voor een motiverende tekst als poster op canvas. Elk moment van de dag raak je geïnspireerd als je deze poster ziet. Hang deze op in jouw gang, zo zie je ze elke dag voordat je weggaat of thuis komt. Als je van koken houdt, kun je een mooie kook-quote poster op canvas ophangen in de keuken.

Met een poster op canvas kun je echt alle kanten op en kun je de muren in jouw huis helemaal naar jouw zin opvrolijken en inrichten. Wissel ook eens af, verplaats de canvassen of kies een andere foto, zo lijkt je interieur ineens weer als nieuw.

Tip!
Wil je nog inspiratie opdoen? In het Westwing online magazine vind je de nieuwste interieurtrends, styling tips & tricks, interviews en home updates en kun je bovendien binnen kijken in de huizen van toonaangevende interior designers en andere, inspirerende mensen.

Exclusief bij Westwing

Waar vind je mooie aanbiedingen van poster op canvas formaat? Nou, bij Westwing! Bij Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan posters in canvas formaten.

Een online bestelling via Westwing is gemakkelijk gemaakt. Daar wordt iedereen vrolijk van! Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw poster is nog maar één klik bij je vandaan!