Print

Print

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorPrint

Een herinnering is iets blijvends en blijft lang in je geheugen hangen. Toch kan het zijn dat je wel eens iets vergeet of dat je een mooie herinnering wilt delen met de mensen om je heen. Is jouw woning wel toe aan een make-over en kunnen je wanden wel wat kleur gebruiken? Een print aan de muur in de vorm van foto’s maken de kamer meteen een stuk persoonlijker. Je kunt helemaal je eigen stijl aanhouden en de meest bijzondere afbeeldingen aan de muur hangen.

Prints op de muur zijn lekker uniek, helemaal wanneer jij je eigen ontwerp creëert en zelf aan de slag gaat met een fotoprint. Je kunt zowel modern als klassiek aan de slag gaan. Vrolijke kleurenfoto’s geven een moderne uitstraling aan je interieur, terwijl een zwart-wit poster print een klassiek tintje geeft aan je woning.

Prachtige prints

Je kunt een print maken van een bijzondere herinnering, zoals een dagje uit, een onvergetelijke vakantie of een familiekiekje. Toch kan het ook erg mooi zijn om afbeeldingen van het web om te laten zetten tot print voor aan de muur. Ben je zelf erg creatief, dan is het een idee om je eigen ontwerpen om te toveren tot wanddecoratie. Dat is nog eens styling ten top!

De beste printtips voor jouw woning

Een print van foto’s aan de muur kan in de vorm van kleine fotoprints in een lijstje, maar wie echt eigentijds aan de slag gaat, kiest beter voor één van de volgende tips:

  • Een foto print kan op allerlei materialen worden afgedrukt. Canvas is lekker knus en gezellig, terwijl printen op glas zorgen voor haarscherpe afbeeldingen met oog voor detail. Een print op hout geeft je woning daarentegen een robuuste en stoere afwerking. Kies jij voor klassiek, modern of een ongeëvenaarde twist van beide?
  • Foto’s printen hoeft niet per se achter standaard glas. Wat dacht je bijvoorbeeld van roze of blauw glas? Door voor gekleurd glas te kiezen, krijg je een speciaal kleureffect in je woning.
  • Een posterprint is het nieuwe printen. Zijn je kids helemaal fan van een bepaalde zanger of groep, dan kun je kleine foto’s ook zelf omtoveren tot een megaposter voor in de slaapkamer. Dit geldt ook voor bijzondere afbeeldingen of foto’s van een dagje uit. Om ze mooi te houden, kun je ze ook achter glas laten zetten.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.