Reliëf wandbekleding

Reliëf wandbekleding

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorReliëf wandbekleding

Ben je de interieur van de huiskamer zat? Dan is nu tijd om een frisse wind door de ruimte te laten waaien! Ga voor nieuwe meubels, bijpassende woonaccessoires of een nieuwe vloer. Wil je op een andere manier je interieur een nieuwe look geven? Heb je wel eens gedacht om de muren een andere kleur te geven?

Naast de vloer zijn de muren de basis voor de start van de verdere aankleding van je interieur. Door je muren een likje verf te geven of te decoreren met een prachtige wandbekleding zet je de toon voor gehele ruimte. Om de uitstraling wat speelser te maken kun je de muren in je in interieur met een reliëf wandbekleding bekleden!

Soorten reliëf wandbekleding

Als je aan reliëf wandbekleding denkt, denk je vast aan oubollige interieurs met kitscherige wandbekleding gedecoreerd met brocante meubels. Vergeet dat snel! Wandbekleding van reliëf hoeft helemaal niet oubollig te zijn. Een behang met verschillende motieven van allerlei kleuren kan een extra toevoeging zijn in je interieur!

Een wandbekleding van reliëf is gemaakt van pvc of vinyl. Dit soort behang is gemakkelijk op de muur te plaatsen. Ook heb je geen vliesbehang nodig, want de wandbekleding met reliëf is stevig genoeg om de muur egaal te maken. Super handig!

Qua patronen kun je kiezen uit verschillende soorten wandbekleding met reliëf. Zo heb je:

  • Klassieke patronen: bloemen, vogels en brocante bogen
  • Moderne patronen: strakke en rechte lijnen als motief
  • Oriëntaalse patronen: Arabische, Chinese of Afrikaanse motieven

Wandbekleding in de huiskamer

Wil je de huiskamer redelijk rustig houden? Dan decoreer je één muur in de ruimte met een prachtige wandbekleding van reliëf! Zo houd je de huiskamer lekker rustig, maar je hebt wel een opvallende patroon aan de muur hangen dat een echte eyecatcher van de ruimte zal zijn!

Heb je een huis vol met glamour woonaccessoires? Ga dan voor een paarse wandbekleding met zwarte reliëf in de vorm van brocante bogen. Is je interieur geïnspireerd op de Arabische cultuur? Dan ga je voor een prachtige wandbekleding met oriëntaals reliëf. Zorg voor een rol behang die je kunt goed kunt combineren met accessoires in huis.

Reliëf wandbekleding in de slaapkamer

Kriebelen je handen om de slaapkamer een frisse look te geven? Een leuke wandbekleding aan de muur doet wonderen! Door één muur met reliëf behang te decoreren, creëer je een afwisselende en speelse uitstraling in de de slaapkamer.

Ben je bang dat de slaapkamer een chaotische sfeer krijgt door een wandbekleding te kiezen met reliëf? Geen nood. Decoreer één muur met een leuke behang met reliëf en zorg dat je de kamer verder rustig houdt. Geen overbodige woonaccessoires op het nachtkastje, dressoir of de kaptafel. En de kamer altijd netjes opgeruimd achterlaten.

Zo, waar wacht je nog op? Vind de perfecte wandbekleding met reliëf om het huis een andere look te geven!