Rieten hondenmand

Rieten hondenmand

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorRieten hondenmand

Na een lange dag hard werken wil je 's avonds gewoon even lekker niks doen. Dat geldt ook voor jouw trouwe pup. Zelfs al bruist hij van de energie overdag. Een plek waar jouw hond zich lekker terug kan trekken, is in zijn eigen hondenmand.

Maar voor je hond wil je het allerbeste, toch? Je wilt een hondenmand die lang meegaat, robuust is en makkelijk te integreren is in jouw interieur. Een goede oplossing hiervoor is de rieten hondenmand!

Een hondenmand in landelijke stijl

Heb jij een landelijke inrichting thuis? Met het aanschaffen van de rieten hondenmand blijf je trouw aan de stijl in jouw huis. De rieten hondenmand matcht heel goed met je landelijke meubilair. Het nette vlechtwerk van de mand zorgt voor een rustgevend, symmetrisch patroon. Creëer een eenheid van rust en klasse in jouw woonkamer.

Ruime keuze hondenmanden

De rieten hondenmand is er in verschillende vormen en maten. Kies voor een ronde hondenmand voor jouw trouwe viervoeter, of juist een strakke rechthoekige mand. Deze kun je makkelijk in de hoek van de kamer kwijt. Welke vorm je ook kiest, honden hebben met een mand wat quality time met zichzelf.

De rieten hondenmand is vaak standaard uitgerust met een lekker zacht hondenkussen. Natuurlijk kun je ook gaan voor een ‘kale’ rieten hondenmand en hier jouw eigen hondenkussen in leggen.

Een rieten paleis

Maak van de rieten hondenmand een waar paleisje voor je hond door deze leuk aan te kleden met allerlei snufjes.

  • Met een iets grotere rieten hondenmand geef je jouw hond een eigen hoekje met zijn leuke hondenspeeltjes. Op deze manier leer je hem ook waar zijn speelgoed thuishoort.
  • Decoreer de hondenmand met allerlei snuisterijtjes. Denk bijvoorbeeld aan leuke figuurhangertjes voor aan de mand, waar de hond mee kan spelen.
  • Maak een leuke kleine overkoepeling. Dit geeft de hond beschutting tijdens het doen van een dutje en het zorgt bovendien voor een schattige look in jouw interieur.

De draagbare rieten hondenmand

De rieten hondenmand is er ook in draagbare versie. Wat dacht je van de rieten hondenmand op de fiets? Deze mand is wel iets compacter en alleen geschikt voor kleinere honden. Maar voor een kleine hond is deze minstens zo comfortabel. Bevestig de rieten hondenmand op je bagagedrager of voorop je stuur en neem je kleine viervoeter makkelijk overal mee naartoe!

Zo zie je dus: de rieten hondenmand is veelzijdig, praktisch en past mooi in jouw landelijke interieur. Gun je hond wat luxe en jezelf een plezier voor het oog! Bij Westwing, Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan accessoires en meubels. Ook vind je bij Westwing praktische items voor honden en katten, die leuk staan in je interieur. Alles voor een stijlvol huis! Kleurrijke woonaccessoires, bijzondere meubels, luxe keukenapparatuur, vernieuwende gadgets: allemaal producten van high-end designmerken die niet of nét in Nederland en België verkrijgbaar zijn.