Rieten mand met deksel

Rieten mand met deksel

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorRieten mand met deksel

Boodschappen, tassen, je hondje, noem het maar op, alles moet mee op de fiets. Niet altijd even handig als het om grote hoeveelheden gaat en je er ook voor moet zorgen dat je niet voor je sokken gereden wordt. Op dit soort momenten moet je gewoon even tot tien tellen en een rieten mand met deksel nemen.

Wat je natuurlijk ook kan doen is zoeken naar een manier waarop het meenemen van al die spullen niet meer tot één van de dagelijkse perikelen behoort. Het probleem kan al opgelost worden met zoiets simpels als een rieten mand met deksel. Lees verder en ontdek de mogelijkheden.

Niet alleen voor op de fiets

Al eeuwenlang vlechten we riet om tot manden om onze goederen in te bewaren en te vervoeren. Zo hebben we dat door de jaren heen altijd gedaan. En nog steeds zijn ze populair. Niet alleen vanwege de functionaliteit, maar ook omdat zo’n rieten fietsmand met deksel er gewoon erg leuk uitziet voor op je fiets.

Maar naast een fietsmand kan zo’n rieten mand met deksel ook heel erg leuk worden weggezet in huis.

  • Denk aan een mooie rieten dekenkist voor in de slaapkamer.
  • Of rieten manden met handgrepen voor speelgoed of oud papier.
  • Waar we rieten manden nog meer graag voor gebruiken zijn tuin- en terrasmeubelen.

Zoals je leest, zijn de mogelijkheden met dit materiaal oneindig en lijkt het ook een tijdloze trend. Zo zijn ook nu de gevlochten woonartikelen met een mooie ‘grey wash’ eroverheen erg populair. Denk aan een lampenkap, een pot voor planten en een rieten mand met deksel.

Rotan is misschien wel het meest populaire materiaal voor het maken van bijvoorbeeld een rieten mand met deksel en tuinmeubelen. Zo’n rieten mand met deksel heeft een landelijke uitstraling, maar past ook heel goed binnen andere woonstijlen.

Een rieten mand met deksel op maat

Alleen al voor op de fiets zijn er tal van verschillende rieten fietsmanden met deksel. Zo heb je ze vierkant, ovaal, groot en klein. Je zou de rieten fietsmand op een speciale beugel kunnen bevestigen of hem met twee haken aan je stuur kunnen hangen. Let hierbij wel even op het gewicht wat de mand moet kunnen dragen.

Je zou in plaats van een rieten mand met deksel ook een rieten mand met een zeiltje er overheen kunnen nemen, in dat geval blijven je spullen droog als het regent en kun je nog een leuk printje uitzoeken wat er goed bij past.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.