Rieten placemats

Rieten placemats

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorRieten placemats

Je geeft een lunch in de tuin en je wilt de tafel leuk aankleden. Ideetje nodig? Decoreer de tafel in landelijke sfeer! Welke accessoires heb je hiervoor nodig? Ga voor een wit linnen tafelkleed, een brocante servies en rieten placemats! Serveer wijn in glazen weckpotjes en leg net afgebakken broodjes in rieten manden. Als finishing touch hang je een paar lampionnen op en de gasten kunnen aan de landelijke tafel!

Rieten placemats zijn niet alleen een fijne decoratie op tafel, maar zorgen ervoor dat de tafelkleed mooi schoon blijft en vangen de krumels perfect op! Na een etentje klop je de rieten placemats heel gemakkelijk boven de prullenbak uit.

Rieten placemats: een accessoire op zich

Rieten placemats kun je combineren met andere rieten woonaccessoires. Heb je rieten tuinmeubelen?

  • Decoreer de tuintafel met ronde rieten placemats en zet daar een zilveren schaal met kaarsen op. Tijdens warme zomeravonden kun je zo extra genieten met een goed gezelschap om de tafel en een goed glas wijn rond een romantisch kaarslicht!
  • Binnenshuis kun je rieten placemats gebruiken tijdens etentjes, maar zijn het ook leuke woonaccessoires voor op de salontafel of op het aanrecht in de keuken!
  • Rieten placemats decoreren niet alleen tafels, maar ook muren! Kies gekleurde ronde rieten placemats en hang ze boven de schouw of in de hal! Met deze decoratie haal je de Ibiza stijl in huis!

Rieten placemats: in alle vormen en maten

Rechthoekige placemats zijn de meest voorkomende placemats. Je ziet ze overal! Op een rechthoekig placemat passen al je benodigdheden om te genieten van een heerlijk gerecht!

Om een tafel een speelse look te geven, zijn ronde rieten placemats een leuke toevoeging als decoratie! Op een ronde placemat is er iets minder plek voor al je servies, maar dat is toch niet erg?

Met ronde placemats geef je het bord extra aandacht! Niet alleen bord, maar ook het eten wat je daar op serveert komt op een rond rieten placemat extra goed naar voren.

Zachte en harde rieten placemats

Dunne, rieten placemats zijn egaler en platter. Zo blijft al je servies veilig op je placemat staan zonder dat er een risico bestaat dat er iets omvalt. Placemat van dunne rieten stengels zijn vaak lichtbruin van kleur. Ben je op zoek naar kleurige woonaccessoires voor op tafel? Er zijn dunne rieten placemats verkrijgbaar in allerlei kleuren!

Harde rieten placemats zijn stevig, maar niet egaal. Glazen staan minder stabiel, dus dat is iets om op te letten. Placemats van hard riet zijn vaak donkerder van kleur. Ook deze placemats zijn verkrijgbaar in een door jouw gewenste kleur!

Decoreer je tafel in landelijke sfeer met rieten manden, bakjes en.. placemats!

Doe meer ideeën op bij Westwing. Dit is Nederlands, eerste online webshop waar je alles voor in huis en tuin vinden kunt. Kijk hier of je jouw rieten placemats tegen komt en geniet van de vele Do It Yourself tips en stijltips. In het online magazine kun je de interieurs bewonderen van ontwerpers en experts en zelf aan de slag gaan om van jouw huis een super huis te maken.