Rode eetkamerstoelen

Rode eetkamerstoelen

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorRode eetkamerstoelen

Voor velen het mooiste moment van de dag. Dan hebben we het natuurlijk over het avondeten. Kun jij ook de hele dag uitkijken naar het avondeten? Zorg dan wel dat je eettafel een beetje mooi is aangekleed. Dit doe je bijvoorbeeld met rode eetkamerstoelen.

Je hebt je uren staan uitsloven in de keuken en uiteindelijk is het dan zover. Drie gangen, zes eters en een hoop gezelligheid. Natuurlijk is er veel aandacht besteed aan de opmaak van de tafel, maar wat zeker net zo belangrijk is, zijn de stoelen. Natuurlijk gaat het om de eerste plaats om het zitcomfort, maar toch oefenen de stoelen veel invloed uit op het uiterlijke voorkomen van de eettafel. Het is daarom van belang om over mooie eetkamerstoelen te beschikken. Lees je mee over de ins en outs van rode eetkamerstoelen?

Rode eetkamerstoelen maken het verschil

Een rode eetkamerstoel geeft je eettafel het laatste zetje om zich te bekronen als interieur pronkstuk. De stoel geef net wat meer flair aan je eettafel en is goed te combineren met andere woonaccessoires. Heb je kleine eters in je gezin? Het is wetenschappelijk bewezen dat de kleur rood je eetlust bevordert, dus schuif die kleine eters maar aan een rode eetkamerstoel.

Zorg dat de rode eetkamerstoel in je interieur past

Het plaatsen van rode eetkamerstoelen. Is dat zo makkelijk als het lijkt? Helaas, dat is het niet. Je moet bij het kiezen van een rode eetkamerstoel natuurlijk rekening houden met je interieur. Rood is een prominente kleur dus is het mooi als de rest van de ruimte wat meer effen en doffe kleuren heeft. Te veel felle kleuren zorgt voor een overkill aan impulsen in de ruimte.

De rode stoel heeft talloze verschillende soorten, maten en designs. Pas de hoogte van de stoelen aan op de hoogte van je eettafel. Kies naar eigen wens een mooi design voor je rode eetkamerstoelen uit. Is je interieur strak en modern? Kies dan ook een moderne eetkamerstoel uit. Er zijn ook opties voor levendige of knusse stoelen die weer passen bij een landelijk interieur.

5 stijltips voor rode eetkamerstoelen

  • Ga je voor rode eetkamerstoelen? Besteed dan ook aandacht voor de rest van het interieur. Dit hoeven geen enorm grote aanpassingen te zijn, enkele rode accenten zijn genoeg.
  • Wissel eens af met de kleur van je eetkamerstoelen. Er zijn enorm veel verschillende rode kleurtinten, dus niet alle eetkamerstoelen hoeven dezelfde roodtint te hebben.
  • Het is gewaagd, maar wissel de eetkamerstoelen af in design. Je kan bijvoorbeeld zes verschillende rode eetkamerstoelen hebben, die een positief rommelige look aan de eettafel geven.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.