Rode kaarsen

Rode kaarsen

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorRode kaarsen

Mysterie, romantiek en warmte: dat geven rode kaarsen in je interieur. Ben jij op zoek naar wat meer sfeermakers voor in je woning? Probeer die sfeer eens in je kamers te brengen met een stel rode kaarsen. Ze kunnen in iedere kamer en de kleur wordt door zowel mannen als door vrouwen gewaardeerd. Zo krijg je de juiste sfeer in huis.

Of je nu een gezellig avondje op de bank doorbrengt met die eventuele partner of het voor een avond met vriendinnen of familie gezelliger wilt maken in huis: rode kaarsen kunnen je eenvoudig hierbij helpen. Dus, vandaag wordt rood de kleur van jouw nieuwe kaarsen! Lees verder en ontdek hoe je rood leuk kunt mixen met andere kleuren om een bepaalde sfeer te creëren.

rode kaarsen stomp donkerrood koraal kleur twee kaarsen

Rode kaarsen combineren

Rood is een opvallende kleur die tevens veel warmte en sfeer geeft aan een kamer. Je kunt rode kaarsen overal gebruiken voor wat extra sfeer. Zet de kaarsen in de woonkamer, in de eethoek voor een romantisch diner bij kaarslicht of maak een sfeervolle lounge in de tuin met deze warme kaarsen. Rode kaarsen op zich zijn erg mooi en sfeervol, maar de kleur rood laat zich ook heel gemakkelijk combineren. Welke sfeer wil jij creëren? Kies de combi en maak de perfecte sfeer in je kamer of tuin!

rode kaarsen houder boho stijl azuur blauw schaal

  • Wit met rood: frisse, liefdevolle combinatie. Leuk voor de slaapkamer en lounge.
  • Groen met rode kaarsen: deze combi brengt natuurlijk de ultieme kerstsfeer in huis. Combineer groen met rood en kies eventueel nog een derde basic kleur, zoals bruin, voor het kaarsenplateau.
  • Zwart met rode kaarsen: een mysterieuze combi, ideaal voor op de slaapkamer.
  • Paars met rood: leuke combinatie voor in de zomer op de tuintafel. Lekker vrolijk! Kies hier gerust nog meer kleuren bij, zoals blauw, roze en lila.
  • Oranje met rode kaarsen: mooie, sfeervolle combinatie voor regenachtige herfstdagen. Leuk in de tuin, maar ook in huis op de salon- of eettafel.

rode kaarsen combinatie oranje kaarsenhouder Boho woonstijl

Aankooptips voor spetterende kaarsen!

Oké, nu wil je misschien gewoon rode kaarsen kopen, wel of niet gecombineerd met een andere kleur, maar dan kom je in de winkel en zie je hoeveel keuze je nog steeds hebt! Geurkaarsen, waskaarsen, kaarsen met verschillende hoogtes, kaarsen met print, kaarsen met structuur en kaarsen in een vorm. Kies verschillende kaarsen wat betreft de hoogte. Neem bijvoorbeeld meer kleinere kaarsen óf enkele grotere kaarsen. Ga voor strak met een gladde kaars of combineer structuren voor meer knusheid.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.