Rode leren bank

Rode leren bank

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorRode leren bank

Zoek jij nog een mooie bank voor in je woonkamer? Hebben jullie altijd ruzie over wie waar mag zitten en valt je bank van ellendigheid bijna uit elkaar? Dan is het tijd om je woonkamer te verblijden met een mooie nieuwe bank. Waarom probeer je niet eens een rode leren bank? Leer geeft een stoere uitstraling aan je interieur en draagt bij aan een geweldig zitcomfort.

Rood is romantisch en stoer en geeft pit aan je woonkamer. Een echte blikvanger, die je interieur in een geheel nieuw jasje steekt. Zie je jezelf al zitten op je rode leren bank? Het is tijd om je woonkamer een flinke upgrade te geven en de aandacht op je rode leren bank te vestigen. Wil jij meer weten over een rode leren bank? Lees dan verder!

Combineer je rode leren bank

Rood lijkt misschien in eerste instantie een lastige kleur om te combineren. In de praktijk is dit echter het tegenovergestelde, want rood past juist heel goed bij verschillende kleuren en interieurs. Een rode leren bank past goed in een modern interieur met veel grijs, antraciet of wit. Een rode leren bank, voorzien van een grijze wand en accessoires geeft een levendige en beeldschone uitstraling aan je interieur.

Je rode leren bank is nog met veel meer kleurtinten en stijlen te combineren. Lees hieronder enkele voorbeelden.

  • Combineer rood met tinten als donkerblauw, dieppaars en oranje. Dit geeft een warm gevoel aan je woning.
  • Heb jij Scandinavische invloeden in je woonkamer? Dan sluit een rode leren bank naadloos bij jouw interieur aan.
  • Ook een woning met veel donkere woonaccessoires, foto’s in zwart-wit of veel hout dienen als een ontzettend mooi draagvlak voor je rode leren bank. Deze combinatie zorgt voor een oogstrelend geheel, waar menig interieurexpert zijn of haar vingers bij zou aflikken.

Mogelijkheden met een rode leren bank

Een rode lederen bank is in vele soorten en maten verkrijgbaar. Afhankelijk van je wensen en behoeftes kun je kiezen voor een hoekbank, een slaapbank of een 2- of 3-zitsbank. Banken met slaapfunctie lijken precies op normale banken, waardoor niemand ziet dat je rode leren bank eigenlijk een slaapbank is!

Plaatsing

Een rode leren bank zet meteen de toon in je leefruimte en dient dus zorgvuldig geplaatst te worden. Houd rekening met de ruimte in je woonkamer en indien je ruimte wilt besparen is een hoekbank altijd een aanrader. Voorzie je rode leren bank van een mooi tapijt of kleed en een fraaie salontafel, zodat jouw woonkamer er voorlopig weer even tegenaan kan!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.