Rode poef

Rode poef

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorRode poef

Ben ja al een tijdje op zoek naar woonaccessoires om de ruimte in de zithoek op te vullen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Decoreer de vloer met een prachtig vierkant kleed, plaats een ronde salontafel bij de bank of vul de ruimte met imposante fauteuil.

Zoek je eigenlijk een extra zitplek dat niet teveel ruimte in beslag neemt? Maak de ruimte wat gezelliger met een rode poef! Met een rode poef heb je een echte musthave in de huiskamer. Dat niet alleen. Naast een voetenbank is een poef prima te gebruiken als extra zitplek! Dit komt goed van pas als je vrienden over de vloer hebt. Kortom, zonder rode poef is de zithoek niet compleet.

Waarom rood?

Ben je van plan om de zithoek te decoreren met één of meerdere poefen? Ga dan voor een rode poef. Waarom? De kleur staat voor warmte, passie en energie. Met een rode poef heb je een echte eyecatcher in je interieur.

Past een rode poef wel in mijn interieur?
Heb je een bohemien of industrieel ingericht stulpje? Een rode poef past daar zonder twijfel bij…als je wel de juiste tint kiest. In een boho interieur is een felrode poef een goed idee. Met bordeauxrode poef heb je een fijne match met je industriële meubels in huis.

Soorten poef

Een rode poef geeft je interieur echt een boost. Qua formaten heb je de keuze uit een vierkante, ronde of ovale poef. Een ronde of ovale poef is perfect te gebruiken als extra zitpek of als voetenbank tijdens een avondje relaxen op de bank. Ben je van plan om de rode poef als bijzettafel te gebruiken? Plaats dan een vierkante poef voor een stabiele bijzettafel waar je van alles op kunt zetten.

Naast de formaten heb je ook de keuze uit een rode poef van:

  • Wol
  • Leer
  • Fluweel

Wil je een stijlvolle, maar stoere poef? Ga dan voor een mooi leren poef in een donkerrode kleur. Staat de huiskamer vol met boho meubels? Vul de zithoek met een rode wollen poef! Is het huis geïnspireerd op de glamour stijl? Ga dan voor een rode poef van fluweel.

Bijpassende woonaccessoires

Match je rode poef met je kussens op de bank. Leg één of rode twee kussens op de bank. Deze mogen in dezelfde kleur en materiaal als de rode poef, maar van ander stoffen mag ook! Zolang de kussens in dezelfde kleur zijn als de poef.

En, staat er binnenkort een rode poef in de huiskamer te pronken?