Ronde glazen bijzettafel

Ronde glazen bijzettafel

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorRonde glazen bijzettafel

Houd je van orde en netheid? Wil je graag in een schoon en proper huis wonen? Zou je wel een bijzettafel kunnen gebruiken, maar wil je niet dat je huiskamer, hal of andere ruimte helemaal volgepropt oogt? Dan ga je voor een ronde glazen bijzettafel. Deze tafel geeft een nette uitstraling aan je interieur en je interieur lijkt ook nog eens ruimtelijker.

Op je ronde glazen bijzettafel wil je natuurlijk een leuk woonaccessoire kwijt. Het kan ook dat je de bijzettafel nodig hebt om iets praktisch op kwijt te kunnen. Hoe dan ook: prop deze nette tafel van glas niet helemaal vol, want dan verliest de nette uitstraling aan waarde. Meer tips om je ronde glazen bijzettafel mooi in je interieur te plaatsen lees je verderop.

Ultieme basic: de ronde glazen bijzettafel

De ronde glazen bijzettafel is door zijn glazen tafelblad en soms ook glazen onderstel een moderne bijzettafel. Het gladde glas oogt proper en geeft daardoor je interieur een opgeruimde sfeer. Zet om die opgeruimde sfeer te benadrukken niet teveel op deze bijzettafel. Voor je rondslingerende spullen zet je ergens een extra kast of kist in de kamer. Daar kun je dan tevens verschillende woonaccessoires in kwijt, zodat je iedere keer weer kunt variëren op jouw glazen bijzettafel: er kan niet veel op staan, dus dan wissel je jouw mooie accessoires gewoon elke week om.

Extra leuke opties voor je tafel

Geef je inrichting meer schwung met wat extra opties waarmee je jouw ronde glazen bijzettafel een hippere uitstraling kunt geven.

  • Laat je ronde glazen tafel niet eenzaam alleen staan en zet er nog een extra tafel of kruk bij. Kies bijvoorbeeld voor een tafel in het wit die groter of kleiner is. Zo kun je de ene tafel een beetje onder de andere tafel schuiven. Je kunt ook een houten kruk bij de ronde glazen bijzettafel zetten. Leuk met een plantje er op, om de moderne, nette inrichting wat warmer te maken.
  • Plaats de ronde glazen bijzettafel op een houten blad of palet en maak daar wieltjes onder. Deze twee stijlen gaan perfect samen en maken jouw glazen tafel verrijdbaar. Het lijkt overigens een echte design tafel zo.
  • Plaats in een hal meerdere van dezelfde ronde glazen bijzettafels naast elkaar. Zo ontstaat er een leuk wandmeubel van glas in de lengte van de muur en dat geeft een moderne en aparte twist aan de kamer.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.