Roze bureau

Roze bureau

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorRoze bureau

Wil jij de kinderkamer van je dochter verrijken met een mooi bureau? Wat is er dan leuker voor je dochter dan een echt roze bureau? Jonge meisjes vinden eigenlijk alles wat roze is leuk en geweldig, en met een echt roze bureau zullen ze helemaal in de (roze) wolken zijn. Waar roze is, zijn gelukkige dochters.

De kleur roze voert in veel kinderkamers de boventoon. De meeste poppen zijn voorzien van een roze poppenhuis en roze gordijnen en een roze dekbedovertrek zijn eerder regel dan uitzondering in de meeste meisjeskamers. Vul een roze kamer aan met een roze bureau of breng wat kleur in een kale kamer door een roze bureau te plaatsen.

Roze bureaus als sfeermakers

Niet alleen kinderen kunnen genieten van een roze bureau. Ook voor volwassenen kan een roze bureau ontzettend veel plezier geven. Omdat roze zo´n zachte rustgevende kleur is, kan het veel doen voor de sfeer in een kamer. Het hoeft ook niet te betekenen dat het gehele bureau roze moet zijn. Met subtiele kleurverschillen en goed gebruik van accessoires kan men ontzettend veel sfeer creëren.

roze bureau decoreren accessoires kleur romantisch

Met verschillende tinten roze en andere nude kleuren die in elkaars verlengde liggen, wordt een rustige ambiance gecreëerd.

roze bureau klassieke stijl tafel pastelkleur plant

Niet alleen in een klassieke stijl past deze kleur goed, maar ook in een interieur dat gedefinieerd wordt door een Scandi stijl inrichting.

roze bureau trend mood pastelkleur strakke lijnen Scandinavisch

Maak je kinderkamer af

Een roze bureau vormt een goede basis voor een kinderkamer, maar een roze bureau heeft wel wat ondersteuning nodig. Ieder kind wil natuurlijk een mooie kinderkamer, dus hier lees je hoe jij het roze bureau kunt ondersteunen met leuke accessoires.

  • Plaats wat mooie bloemen op het roze bureau. Wat gele of paarse bloemen maken het geheel al meteen een stuk levendiger. Niet vergeten om elke dag water te geven!
  • Wat dacht je van felgele of pimpelpaarse schriftjes, pennen en notitieblokken voor je dochtertje? Die sluiten naadloos aan bij het roze bureautje.
  • Gordijnen combineren heel erg leuk met meubelstukken in een kinderkamer. Je kunt kiezen voor roze gordijnen, maar ook voor paarse of witte gordijnen gaan.
  • Een bureaustoel mag natuurlijk niet ontbreken bij een roze bureau. Kies een bijpassende bureaustoel uit die mooi aansluit bij het bureau. Bureaustoelen in paars, geel of wit zijn altijd een goede match bij je roze bureau.

roze bureau kinderkamer stoel speelhoek

Welk roze bureau plaats jij in je kinderkamer?

Vaak worden er oude bureaus van stal gehaald als je kinderen een bureau op hun kamer willen. Dit is natuurlijk logisch, maar zodra je merkt dat je dochtertje steeds vaker aan haar bureau aan het werken is, is het misschien een idee om eens te investeren in een mooi bureau. Voor de ijverige jongeling is er ook een kinderbureau te verkrijgen in deze stijl. Voor de wat oudere meisjes zijn er grotere roze bureaus te koop. Roze bureaus zijn beschikbaar meerdere soorten, wat betreft de maat, en afhankelijk van de wensen en de hoeveelheid spullen van je dochtertje bepaal je het aantal laden.

roze bureau laden klassieke romantische stijl lichtroze pastel
Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.