Roze fauteuil

Roze fauteuil

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorRoze fauteuil

De favoriete kleur van menig meisje-meisje en de kleur die ervoor zorgt dat je je soms echt een prinses voelt. Roze is een mooie, vrolijke kleur die bepaalde elementen in jouw interieur echt kan opvrolijken. Denk bijvoorbeeld aan een roze fauteuil in je woonkamer of slaapkamer, waarin je lekker kunt loungen.

Als je op zoek bent naar een echte loungestoel die past bij de romantische inrichting van jouw interieur, dan is een roze fauteuil zeker een aanwinst. Eigenlijk mag een roze fauteuil dan niet ontbreken. Kies voor een subtiel design of een grote, brede troon waar jij alleen in mag plaatsnemen. Maak jezelf queen of the mansion!

De roze fauteuil als onderdeel van je interieur

Misschien vind je de kleur roze lastig te combineren of ben je bang dat je interieur straks té meisjesachtig wordt. Het is dan moeilijk om je roze fauteuil volledig te integreren met je andere meubelen of het behang op de muur. Gelukkig is een overkill aan roze gemakkelijk te voorkomen. Kies bijvoorbeeld voor een lichtroze materiaal dat je kunt combineren met veel andere kleuren. Lichtroze gaat bijvoorbeeld goed met natureltinten, maar ook met felle kleuren. Je roze fauteuil kan dan toch zijn plekje in je inrichting veroveren.

Je eigen troonzetel

Op zoek naar de perfecte roze fauteuil als kroon op jouw interieur? Door met een aantal stylingtips rekening te houden, is jouw interieur straks helemaal perfect op elkaar afgestemd.

  • Fauteuils zijn vaak grote, grove stoelen die best wat aandacht opeisen in de kamer. Zorg er daarom voor dat de andere meubels niet te klein zijn, zodat ze niet wegvallen bij de stoel. Je mag bijvoorbeeld best een wat groter tv-meubel neerzetten of een uitgesproken salontafel.
  • De stijl van je roze fauteuil doorvoeren in de rest van het interieur? Ga dan op zoek naar meubelen in de landelijke of brocante woonstijl. Dit soort meubelen passen vaak erg goed bij de vormgeving van een fauteuil en zorgen ervoor dat alle onderdelen van je interieur goed bij elkaar passen.
  • Uitrusten, een boek lezen of misschien zelfs even een dutje doen in je roze fauteuil wordt nog fijner als je hem uitbreidt met wat kussens, een dekentje en een lekkere poef voor je voeten. Of je hem nu in de woonkamer of slaapkamer neerzet of hem gebruikt om een lege plek in huis op te vullen, in deze stoel zal je altijd heerlijk zitten.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.