Roze kleed

Roze kleed

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorRoze kleed

Zin om je huis een upgrade te geven qua vloerbekleding? Of wil je meer sfeer in je interieur aanbrengen? Of zie jij graag een nieuw vloerkleed in de huiskamer liggen?

Is een roze vloerkleed dan niet iets voor jou? Met een roze tapijt durf jij de gewaagde stap te nemen voor een originele look in de woonkamer!

Waarom roze?

Heb jij grootste plannen om de woonkamer nóg mooier te maken dan die al is? Hou het simpel voor jezelf. Met een eenvoudige stap verander je de sfeer in de ruimte. Hoe? Door met een prachtige roze kleed de vloer te decoreren.

Wat maakt een roze vloerkleed dan zo speciaal? Roze is de kleur van de passie, liefde en de kalme kracht. Perfect voor een sfeervolle huiskamer. De kleur roze is goed te combineren met neutrale tinten. Dat niet alleen. Door de combinatie met een grijze, zwarte of witte kleur wordt de intensiteit van de kleur roze versterkt. Dit creëert een fijne ambiance in huis.

Lichtroze, donkerroze of pastelroze
Ben je bang dat een roze kleed iets te vrouwelijk is? Niet als je het met de juiste woonaccessoires en meubels combineert. De kleur roze is juist een fijn contrast met andere gekleurde accessoires in huis. Al ga je voor een licht, donker of pastelroze vloerkleed. Zolang het kleed een echte eyecatcher is in je interieur.

Roze vloerkleden: in alle soorten en maten

Is het prachtige kleed niet voor de huiskamer bestemd, maar zoek jij een roze vloerkleed voor in de slaapkamer? Dat kan ook. Een roze vloerkleed past in elke ruimte van het huis. Zolang je maar de juiste maat hebt gekozen. Het kleed mag natuurlijk niet té groot of té klein zijn. Welke formaat komt er bij jou in de kamer te liggen?

Ga je voor een:

  • Rond,
  • vierkant of
  • rechthoekig kleed?>

Wil je een speelse look in de huis-, of slaapkamer creëren? Met een cirkelvormig roze kleed op de  grond heb je zonder twijfel een echte blikvanger in de kamer. Vaak wordt er voor een standaard vierkant kleed gekozen, terwijl een cirkelvormig vloerkleed de ruimte speels en stoer maakt!

Een roze kleed van polyester, katoen of wol?

Tijdens de zoektocht naar het perfecte roze kleed zijn niet alleen de maten van belang. Je wilt ook weten van wat voor materiaal het vloerkleed is gemaakt. Het materiaal bepaalt voor een groot deel de sfeer in de kamer.

Landelijk interieur
Staat het huis vol met landelijke meubels? Dan heb je zonder twijfel een romantische sfeer in je interieur gecreëerd. Welk materiaal versterkt de klassieke en romantische ambiance in huis? Met een roze hoogpolige kleed of een roze vloerkleed van wol zorg je voor een romantische touch in je stulpje.

Scandinavisch interieur 
Heb je een prachtig Scandinavisch interieur? Dan weet je dat het roze kleed een robuust uiterlijk moet hebben. Welk soort kleed creëert deze look? Decoreer de vloer met een roze vloerkleed van katoen of linnen. Ook zou je voor een sisal kleed kunnen kiezen. Een roze sisal kleed creëert een stoere touch in de woonkamer.

Tip!
Een witte basis met her en der een flinke dot kleur laat de ruimte groter lijken.

Ontdek Westwing

Waar vind je voor een mooie prijs een prachtig roze kleed voor in huis? Dan ben je bij Westwing aan het juiste adres. Bij Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan prachtige roze vloerkleden. Van katoen, polyester of wol. Aan jou de keuze!

Een online bestelling via Westwing is gemakkelijk gemaakt. Daar wordt iedereen vrolijk van! Dat niet alleen. Bij Westwing vind je elke dag nieuwe aanbiedingen en een brede selectie van mooie en exclusieve producten met korting tot 70%!

Waar wacht je nog op? Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.

Aankomende sales