Roze klok

Roze klok

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorRoze klok

Als wekker, als wandklok of puur als woonaccessoire voor de sier: een klok komt altijd wel van pas. Wil jij de babykamer voorzien van de tijd of is jouw interieur voorzien van roze accessoires? Dan mag een roze klok niet ontbreken bij jou aan de muur. Een roze klok is de kers op de taart wanneer je graag in stijl de tijd wilt aflezen.

Niet alleen een lichtroze klok waarvan de kleur niet erg opvalt is leuk om aan de muur te hangen. Ook een echte fluorroze klok of in ‘princess pink’ is prachtig wanneer je een grote liefhebber bent van roze. Verschillende tinten roze in de woonkamer zorgen voor een vrolijk en kleurrijk geheel, dat je elke keer opnieuw blij zal maken.

In the hands of time

Het makkelijkste is om een roze klok te nemen die op batterijen werkt. De tijd tikt dan vanzelf voorbij en een keer in de zoveel tijd moet je de batterij vervangen, zodat de roze klok weer verder kan tikken. Houd jij meer van traditionele klokken? Dan is een roze klok aan de wand misschien wel iets voor jou. De wijzers laten je zien hoe laat het is en zorgen ervoor dat je altijd op tijd komt. Liever een roze klok in de slaapkamer? Neem er dan een die ook kan fungeren als wekkerradio. Op die manier word je elke ochtend wakker gemaakt met een leuk liedje!

Overal in huis een roze klok

Wil jij graag een roze klok in huis hangen maar weet je niet zo goed waar? In dit lijstje met tips kun je inspiratie opdoen, zodat ook jouw roze klok straks een waardevol plekje krijgt.

  1. Moeite met op tijd komen? Hang dan een klok op de muur boven de voordeur. Op die manier zie je altijd vlak voordat je weggaat hoe laat het is en weet je of het tijd is om te gaan haasten of niet!
  2. Een baby op komst? Een roze klok is dan de finishing touch op de babykamer. Roze een kleur voor meisjes? Welnee, ook jongens mogen tegenwoordig kiezen voor vrolijk roze. Of kies voor een klok in de vorm van een olifant, uil of ander beest, om het voor de kinderen extra leuk te maken.
  3. Als je wel graag een klok in huis wil, maar niet constant in de gaten gehouden wilt worden door de tijd als je rustig op de bank zit, hang hem dan in de keuken of bij de eettafel.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.