Roze plaid

Roze plaid

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorRoze plaid

Roze is de kleur van liefde en zoetheid. Deze rustgevende kleur kan veel kalmte en een serene sfeer teweeg brengen in je woonstijl. Door een subtiel gebruik van deze neutrale kleur wordt je huisje heel snel gezellig. Een kleine tip voor liefhebbers van de kleur roze: begin met accessoires, zoals een roze plaid.

Wil je geen overdaad aan roze in je huis, maar een touch hier en daar? Denk er dan bijvoorbeeld aan om roze accessoires te integreren in je huis. Wat roze kaarsen of kaarsenhouders wellicht, of een prachtig boeket met roze bloemen. Ook een roze plaid kan fantastisch staan in verschillende woonstijlen. Lees snel verder en doe inspiratie op!

roze plaid chique glamour interieur stijl oudroze slaapkamer

Voor de koude winterdagen

Of je nu een kamer in gaat richten of je wilt de woonaccessoires veranderen, je moet keuzes maken op het gebied van kleur. Hoe doe je dat? Maar ook: hoe maak je ideale kleurencombinaties? Natuurlijk kun je intuïtief kiezen voor een roze plaid of roze sprei. Roze is en blijft een natuurlijk, rustgevende kleur en daarom een prettig uitgangspunt voor een interieur. Toch kun je je ook verdiepen in de gevoelens die verschillende kleuren bij je oproepen. Warme kleuren, zoals rood, oranje en roze, geven ons een warm gevoel. Dat is precies waar je naar hunkert in je appartement.

roze plaid fel roze brei patroon klassieke stijl Boho

Roze plaid: ideaal voor de alle kamers

Plaid is het ultieme materiaal dat je in de koude wintermaanden warm houdt. Combineer dit met het gelukzalige gevoel dat een roze plaid je brengt! Een roze plaid is geschikt voor iedere kamer in huis.

  • Voor de kinderkamer. Gefeliciteerd met de geboorte van je dondersteen! Het meisje is het prinsesje in jouw koninkrijk en mag natuurlijk geen kou vatten. Hoe kun je dit beter verhelpen dan door haar in te wikkelen in een roze plaid? Er zijn speciale roze plaids voor kinderen waar op de lengte van de roze bedsprei is gelet.
  • Voor de inloopkast. Jij bent één van de mensen die gezegend is met een inloopkast. Je hebt je schoenen, kleding en ondergoed uitgestald. Toch heb je soms de behoefte om je inloopkast te bewonderen. Als je er ruimte voor hebt, zet een krukje neer met een roze plaid eroverheen gedrapeerd.
  • Lekker op de bank in de woonkamer. Als je ligt te genieten van je favoriete film en televisie serie kun je heerlijk onder je dekentje kruipen!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.