Roze poef

Roze poef

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorRoze poef

Zin in een kleine stijlverandering in huis? Zo af en toe is het leuk mee te gaan met nieuwe trends, of je huidige interieur gewoonweg een beetje op te fleuren. Dat kan al zonder heel drastisch te werk te hoeven gaan! Met accessoires en kleine meubels waait al snel een hele nieuwe sfeer. Voorbeeldje nodig? Laat je verrassen door de vele mogelijkheden van de poef!

Een poef is in welke ruimte dan ook een multifunctionele hulp voor in huis en geeft een stijlnoot, wat extra sfeer en een knipoog aan je interieur. Maak het extra verrassend door te kiezen voor een roze poef. De kleur roze is namelijk lang niet alleen voorbehouden aan zoet en zacht, maar draagt veel meer mogelijkheden met zich mee...

Wat doet een poef?

Een poef alleen om op te zitten? Welnee een poef is veel meer dan dat! Waar je deze kleine aanwezigheid ook plaats, hij zal een hele nieuwe sfeer weten te creëren. Daarnaast blijkt de poef in verschillende ruimtes een fijne functie te vervullen:

  • Naast de bank in de woonkamer: hier is de poef echt een multifunctionele vriend! Schuif hem bij als extra zitplek, plaats er een dienblad op en je hebt een bijzettafel of leg er je voeten op te rusten als je heerlijk onderuit gaat op de bank.
  • Een poef in de slaapkamer? Ook handig! Leg er rondslingerende kleding overheen, dat is veel netter en gezelliger dan op de grond! Of neem even plaats bij het aantrekken van sokken of panty..
  • Plaats een poef in de entree, waar je dan even kan rusten om te wachten op de anderen, of rustig je schoenen op aan kunt trekken.
  • Een poef kan ook in de tuin! Kies een poef van een stevig, eventueel waterdicht materiaal en geniet van de huiselijke sfeer in jouw buitenverblijf.

Wat roze met de poef doet..

Waarom een roze poef zo’n verrassend effect heeft binnen ieders interieur? Elke tint roze staat voor:

  • passie,
  • vrouwelijkheid,
  • kalme kracht en harmonie

Een roze poef is dus gegarandeerd een echte eyecatcher en staat zijn mannetje wel.

Stijlkeuze rond de roze poef

Hoe wil jij het er met de roze poef uit laten zien in huis? Welke stijl en sfeer zou je graag willen? Bedenk dan wat de tint roze, het materiaal en de vorm van de poef met de ruimte doen.

  • Heel trendy Scandi? Plaats een pastel roze poef bij de witte bank en een schapenvacht als klein tapijt. De kleur pastel roze is onmisbaar in een Scandinavisch plaatje.
  • Glitter and Glamour! Ook dat kan met roze! Een roze poef bekleed met een glanzend velours. Extra glamour? Ga voor een fuchsia roze bekleding die met siernagels aan het frame zijn bevestigd.
  • Zoek je de warmte en huislijke gezelligheid van de landelijke look? Kies een met linnen beklede poef in een oud roze tint. Zo’n zacht roze poef op houten pootjes past prachtig bij andere meubels in een lichte tint.

Westwing geeft je dagelijks tips en suggesties rond de laatste Home and Living decoratie trends. Bij deze online webshop kun je inspiratie opdoen en bedenken hoe je meer kunt halen uit een roze poef. Hier vind je een enorme collectie accessoires en meubels! Geniet van het gevarieerde aanbod, de vele poefs om uit te kiezen en het gemak van online bestellen.