Roze servetten

Roze servetten

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorRoze servetten

De kruimels van de cake liggen nog op tafel, terwijl jij de verfrommelde roze servetten in de papierbak gooit. Het kinderfeestje van jouw dochter die alweer tien jaar oud is geworden, was erg gezellig. Zij en haar vriendinnen zijn in de woonkamer lekker aan het spelen met de nieuwe poppen als jij ze vanuit de deuropening met een glimlach bekijkt.

Niet alleen voor een spetterende birthday of een gezellig huiselijk familiefeestje met taart zijn de roze servetten uitermate geschikt. Ook voor een driegangen kerstdiner nieuwe stijl of een zondagochtendontbijtje verzorgd door jou en je meiden voor de mannen in het huis zijn deze roze servetten een must-have.

Veelvuldig verpakt en veelzijdig van aard

De roze servetten zijn prima geschikt om één keer te gebruiken. Wees niet bang dat je er snel doorheen gaat omdat dit het geval is, want in een verpakking zitten wel 50 stuks. De roze servetten die in de lengte en de breedte even lang zijn, ongeveer 33 cm, zijn geschikt om cakejes op te eten of je mond mee af te vegen. Daarnaast kun je ook prima de tafel netjes schoonmaken met deze servetten door de dubbele papieren laag die ze hebben.

Creatief en stijlvol

Roze servetten kunnen er misschien wat vlak en kaal uitzien als je ze op het bord legt of onder een cakeje houdt. Dat beeld is echter niet terecht. Het papieren servetje leent zich namelijk uitstekend om te vouwen tot mooie vormen die van dit platte papieren gekleurde gebruiksitem een kunstig en artistiek voorwerp maken. Zet de gevouwen en geknutselde roze servetten op of naast het bord voorafgaand aan het diner en verzekerd is dat gasten zullen proberen je vouwwerk te imiteren. Garantie voor een leuke middag/avond dus.

Roze servetten met een twist

Ben jij nou niet zo’n vouwwonder of is creativiteit niet jouw sterkte kant? Geen probleem! Naast de effen roze servetten zijn er namelijk heel veel andere servetten in omloop met de leukste en gekste motiefjes:

  • Gestippelde motiefjes – Stippen in alle kleuren en maten
  • Gestreepte motiefjes– Een streep hier en daar maakt het helemaal af
  • Dierenmotiefjes – Paarden, pony’s en nog veel meer

Met één van deze motiefjes op jouw roze servetten hoef jij zelf echt niet meer zo creatief te gaan doen. Je legt ze gewoon mooi op tafel en wacht op de verbaasde of leuke reacties van de mensen op de kleine twist die jouw servetten toevoegen aan het geheel.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.