Roze tafelkleed

Roze tafelkleed

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorRoze tafelkleed

Een kop koffie die omvalt op tafel, een sliert spaghetti die naast je bord valt of de kids die weer eens op tafel knoeien. Een mooie houten eettafel bescherm je het beste tegen vieze vetvlekken met een mooi tafelkleed. Een tafelkleed gebruik je niet alleen ter bescherming van je tafel. Een leuk roze tafelkleed kan namelijk een heel andere uitstraling aan je tafel geven en daarmee ook aan de woonkamer. Versier de tafel vervolgens met trendy accessoires in bijpassende kleuren.

Iedere tafel heeft andere afmetingen. Daarom zijn tafelkleden verkrijgbaar in verschillende maten. Vaak zijn tafelkleden ook verkrijgbaar op een rol, waardoor je jouw eigen maat kunt kiezen. Weten waar je een roze tafelkleed nog meer voor kunt gebruiken? Lees dan snel verder!

50 tinten roze

Misschien houd je erg van de kleur roze, maar vind je een roze tafelkleed iets te opvallend voor in de woonkamer. Gelukkig zijn er veel soorten roze en er is vast een kleur die mooi bij de rest van jouw interieur past. Denk bijvoorbeeld aan een roze pasteltint, een wat donkere kleur roze of een wit tafelkleed met een roze gloed. Mogelijkheden genoeg!

Roze tafelkleed voor feestjes

Een roze tafelkleed is ook leuk voor het kinderfeestje van je dochter. Hoe?

  • Koop een papieren roze tafelkleed en laat al haar vriendjes en vriendinnetjes het tafelkleed versieren met mooie tekeningen, stickers, glitters en andere feestartikelen. Maak er één groot knutselfestijn van! Leuk om na het feest aan de muur in haar slaapkamer te hangen. Alleen als hij niet gebruikt is natuurlijk.
  • Een roze tafelkleed van plastic voor over de eettafel is altijd handig met kleine kinderen. Bak een grote pan friet, gooi de friet op tafel en laat de kids van het tafelkleed eten. Sausjes erbij en smullen maar! Ze zullen het geweldig vinden om hun favoriete maaltijd gewoon van tafel te eten.
  • Hoe kun je een kind blijer maken dan met een roze tafelkleed met een foto erop? Een schattige foto van je dochter met haar huisdier of een collage van foto’s vanaf haar geboorte tot nu.

Heb je een zoon in plaats van een dochter en is hij niet zo’n fan van de kleur roze? Dan zijn bovenstaande ideeën natuurlijk ook leuk met een blauw tafellaken!

Tip!
In tafelkleden kunnen vieze vetvlekken zitten. Een stoffen roze tafelkleed was je daarom warmer dan de normale was. Een wit tafelkleed kun je tot 95 graden wassen, maar om te voorkomen dat je roze tafelkleed verkleurt, is het verstandig om deze op 60 graden te wassen.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.