Roze theepot

Roze theepot

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorRoze theepot

Gezellig een middagje bijkletsen met je vriendinnen of familie? De dag doornemen met je gezin, tijdens een spelletje? Ieder gezin kent wel een vast thee- of koffiemoment op de dag! Wanneer drink jij het liefste thee? Met een roze theepot maak je het drinken van thee nog gezelliger, zeker op middagen met je vriendinnen.

Een roze theepot is niet alleen functioneel, het is ook een leuke toevoeging aan de accessoires in je woning. Wie wil er nou niet zo’n trendy roze theepot op zijn of haar bijzettafeltje, in de vitrine of in de keuken hebben staan? Lees snel verder hoe je een gezellige middag met vriendinnen kan hebben, waarbij een roze theepot goed van pas komt!

Roze theepot: trendy en modieuze accessoire!

Vintage is weer helemaal terug van weggeweest! Een roze theepot sluit hier mooi bij aan, omdat het een beetje doet denken aan de tijd van vroeger. In deze tijd was een servies vaak van veel bloemen in verschillende, vrolijke kleuren voorzien. Dat hoeft tegenwoordig natuurlijk niet meer. Je kunt ook kiezen voor een theepot, die enkel roze is. Ideaal voor in een strak en modern interieur!

Een roze theepot is vaak van porselein gemaakt. Op dit materiaal is het zelfs mogelijk om je theepot te versieren, door hier met porseleinstiften op te tekenen. Het enige wat je hierna nog hoeft te doen, is het bakken van de theepot (circa 25 min) op een op 160 graden voorverwarmde oven. Een leuke activiteit voor bij een high-tea met vriendinnen bijvoorbeeld.

Geeft een roze theepot cadeau op een vrijgezellenfeest

Bij een vrijgezellenfeest is het soms lastig om een passend cadeau te vinden. Geef daarom een roze theepot cadeau aan de toekomstige bruid. Je kunt de theepot volgens de eerder gegeven beschrijving personaliseren met porseleinstiften. Ook is het mogelijk om een mok te geven naast de theepot, waarbij je de mok versiert en de theepot in stand houdt. Bovenal heb je met een roze theepot een erg origineel cadeau!

Tip: vul de roze theepot voor een nog leuker cadeau.

  1. De theepot heeft vaak een inhoud van ongeveer een liter, waardoor je voldoende ruimte hebt om deze te vullen. Zo kun je het cadeau nog persoonlijker en origineler maken!
  2. Vul de theepot bijvoorbeeld met de favoriete thee van de ontvanger, wat je in de winkel kunt kopen. Ook kun je er snoepjes of koekjes in doen, als iemand hier helemaal gek op is.
  3. Doe tot slot een fraaie strik om de theepot en je cadeau is klaar om gegeven te worden!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.