Rozenboog metaal

Rozenboog metaal

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorRozenboog metaal

Droom je al een tijdje van prachtige rozen in je tuin, maar heb je weinig tijd? Geen nood! Met een paar simpele stappen geniet jij deze zomer van een tuin vol met mooie rozen! Hoe kun je dit bereiken? Door een metalen rozenboog in de tuin te zetten.

Creëer met een rozenboog een adembenemende entree in je tuin of zet een paar rozenbogen naast elkaar en je hebt zo een muur van beeldige rode rozen. Vergeet niet om op tijd de klimrozen tegen de rozenboog aan te laten groeien. Anders staat de rozenboog er ’s zomers er wat minder vrolijk bij.

Rozenboog van metaal

Twijfel je tussen rozenboog van metaal of van hout? Ga dan voor een rozenboog van metaal. Waarom? Een metalen rozenboog heeft veel meer voordelen dan een houten variant.

Een rozenboog van metaal:

  • Gaat langer mee.
  • Is steviger.
  • Heeft weinig onderhoud nodig.
  • Is bestendig tegen warmte, vries en kou.

Voor een volledig begroeide rozenboog van metaal is handig om te weten dat je klimrozen nodig hebt. Een klimroos leeft net als een klimop. Ze moeten tegen ‘iets’ aan groeien om zo goed te kunnen leven. In een rozenboog van metaal zit vaak een raster in waar de klimroos tegenaan kan groeien!

Tip!
Wees origineel en laat andere klimplanten tegen de rozenboog aan groeien! Zo heb je geen entree met romantische rozen, maar met groene klimplanten. Dit valt op!

Rozenboog in verschillende formaten

Een rozenboog van metaal is in verschillende formaten te verkrijgen. Zo kun je kiezen uit een rozenboog van:

  • 100 cm x 240 cm
  • 120 cm x 298 cm
  • 120 xm x 285 cm

Onderhoud metalen rozenboog

Een rozenboog van metaal heeft weinig onderhoud nodig. Doordat de boog gemaakt is van roestvrijstaal overleeft de rozenboog de winter met gemak! Zorg alleen dat de rozen in de herfst weg zijn. Knip met een tuinschaar alle takken weg. Zo kunnen de nieuwe klimrozen de volgende zomer weer volop tegen de rozenboog aan groeien.

Feestelijke decoratie

Tijdens de koude wintermaanden staat de rozenboog ‘kaal’ in de tuin. Dat is zonde! Decoreer tijdens de feestdagen de rozenboog met feestverlichting. Zo heb je ook in de wintermaanden volop plezier van de metalen rozenboog! Ook kun je de boog versieren met groene dennentakken en kerstballen om de rozenboog van metaal nog feestelijker te maken!

Ontdek Westwing

Waar vind je voor een mooie prijs een stevige rozenboog van metaal? Bij Westwing natuurlijk. Bij Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan tuinaccessoires en meubels. Zo geniet jij deze zomer van een prachtige gedecoreerde tuin!

Een online bestelling via Westwing is gemakkelijk gemaakt. Daar wordt iedereen vrolijk van! Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw rozenboog van metaal is nog maar één klik bij je vandaan!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.