Rugzak

Rugzak

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorRugzak

Sleep je altijd heel veel spullen met je mee? Of klaagt je schouder over die net iets te zware handtas van je? Geef jezelf dan wat verlichting en doe een rugzak om!  

Natuurlijk is een rugzak ook een musthave als je erop uit gaat. Of je nu een weekendje weg voor de boeg hebt of naar de andere kant van de wereld trekt: je rugzak is je maatje tijdens elke trip!

Rugzak als fashion statement

Doet een rugzak je denken aan je dagen als brugpieper met die veel te zware boeken die je elke dag meesleepte? Laat dat beeld maar snel los: een rugzak is veel meer dan een praktisch tasje. Je kunt outfit er zelfs een upgrade mee geven.

Rugzakken zijn er echt in alle vormen en maten. Wat denk je van een rugzak in canvas stof of juist eentje in een opvallende print? Afhankelijk van wat je graag draagt, kan een rugzak je outfit helemaal af maken. Ga voor stylish zwart lak of een denim backpack.

Wil je echt een unieke rugzak? Ga dan voor een vintage exemplaar! Deze zijn vaak van leer en kunnen tegen een stootje. Het nadeel is dat deze tweedehands rugzakken vaak aan de kleine kant zijn, hierdoor kun je er niet heel veel in kwijt.

Functioneel tasje

Als je eenmaal begint met het dragen van een rugzak is de kans groot dat je ‘m nooit meer af wil doen. Voorbij zijn de dagen van het sjouwen met je boodschappen vanuit de supermarkt!

Wist je dat…

De eerste draagtas die mensen op hun rug droegen al uit het jaar 3500 voor Christus dateert? De echte rugzak zoals wij hem kennen bestaat sinds 1800. Soldaten trokken ten strijde met rugzakken op hun rug.

En die laptoptas laat je vanaf nu ook links liggen. Je stopt je laptop en al je andere werk papperassen gewoon in je rugzak. Een rugzak ziet er vaak veel leuker uit, en je rug en schouders zullen blij met je zijn!

Rugzak op reis

Als je een weekendje weg gaat, is een rugzak ideaal om al je musthaves in mee te nemen. Je kunt ‘m vullen tijdens een uitbundige shopping trip of natuurlijk gebruiken voor alle gadgets die je nodig hebt als je de toerist uithangt in een onbekende stad.

Voor een trip naar de andere kant van de wereld zul je in plaats van een rugzak natuurlijk sneller gaan voor een echte grote backpack waar je alles wat je nodig hebt tijdens je ontdekkingsreis in kunt stoppen.

Wat voor rugzak kies jij?

Aankomende sales