Rvs bijzettafel

Rvs bijzettafel

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorRvs bijzettafel

Handig voor als er bezoek komt of om een kop thee op te zetten als je lekker op de bank ligt. Bijzettafels zijn onmisbare meubelstukken in huis. Behalve dat het praktisch is, moet de tafel natuurlijk ook bij de rest van het interieur passen. Een rvs bijzettafel heeft een moderne en industriële uitstraling en biedt daardoor tal van mogelijkheden.

Rvs is de afkorting van roestvast staal, ook wel roestvrij staal genoemd. Het materiaal is makkelijk te onderhouden en vanwege de neutrale kleur gemakkelijk te combineren met veel soorten meubels en designs, zoals hout en de kleuren wit en zwart. Rvs bijzettafels zijn er ook met houten tafelblad en rvs onderstel. Strak én stylish!

Tips bij de aanschaf van een rvs bijzettafel

Bij het kopen van een nieuwe tafel laten veel mensen zich leiden door hun persoonlijke voorkeur, terwijl het ook belangrijk is dat een bijzettafel bij de rest van het interieur past. De volgende drie tips kunnen de keuze voor een bijzettafel rvs wellicht wat gemakkelijker maken.

  1. Een bijzettafel, staal als materiaal, is mooi, maar vooral bedoeld om er wat extra spullen op kwijt te kunnen. Omdat dit meubelstuk echt dient om er extra bij te zetten, moet de tafel moet dus niet te groot zijn, maar wel groot genoeg om daadwerkelijk functioneel te zijn. Een rvs bijzettafel van 40 x 40 centimeter is bijvoorbeeld een mooie maat.
  2. Heeft jouw bijzettafel vooral een praktische functie? Kies dan voor een tafel met glazen tafelblad en rvs onderstel. De tafel valt dan minder op en glas doet bovendien de kamer ruimtelijker lijken.
  3. Stoot jij ook altijd je benen aan die vervelende tafelhoeken? Een vierkante rvs bijzettafel heeft soms scherpe punten vanwege het strakke design. Denk dan eens aan ronde of ovale tafels. Een ronde rvs bijzettafel is ook een verstandig idee als je kleine kinderen thuis hebt rondlopen die zich aan de tafel kunnen stoten.

rvs bijzettafel modern interieur woonkamer vierkant plaid glas

Voor binnen én buiten!

Rvs is een materiaalsoort dat niet snel gaat roesten. Daarom wordt het ook vaak gebruikt voor tuinmeubels. Een rvs bijzettafel zorgt voor een stoere uitstraling in huis, maar kan dus ook prima bij het tuinset worden gezet om in de zomer een verkoelend drankje op te zetten.

Een leuke tip: koop een bijzettafel van rvs met wieltjes of zet deze er zelf onder. Zo is de tafel mobieler en kun je hem gemakkelijk van de ene naar de andere plek rijden.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.