RVS broodtrommel

RVS broodtrommel

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorRVS broodtrommel

RVS broodtrommels zijn ideaal voor mensen die geregeld buitenshuis lunchen zoals kinderen, tieners, studenten en werknemers. Een RVS broodtrommel heeft veel voordelen ten opzichte van het traditionele boterhamzakje of de plastic lunchbox. 

Je boterhammen blijven langer vers en smakelijk. De RVS broodtrommel sluit goed af, lekt niet, is gemakkelijk schoon te maken en neemt geen geurtjes op. Een betere broodtrommel voor jouw lunch en tussendoortjes bestaat er eigenlijk niet!

Broodtrommel vs boterhamzakje

Het belangrijkste voordeel van een broodtrommel ten opzichte van het gebruikelijke boterhamzakje is de duurzaamheid. Een RVS broodtrommel is veel beter voor het milieu dan een plastic zakje. Plastic boterhamzakjes zijn een enorme belasting voor ons milieu, maar door een RVS broodtrommel te gebruiken ben je duurzaam en milieuvriendelijk bezig.

Door de aanschaf van een RVS broodtrommel verminder je de afvalberg en de schadelijke uitstoot van CO2 die vrijkomt bij het maken van kunststof.

RVS is goed voor…

Het milieu is een belangrijke reden om een RVS broodtrommel aan te schaffen, maar ook je gezondheid is een goede reden om voor een RVS lunchbox te gaan!

Een lunch die je thuis gemaakt hebt, is vaak veel gezonder dan een lunch die je onderweg koopt. Vooral als je kiest voor superfood! Een lekkere volkoren boterham of roggebrood belegd met tomaten, komkommers en tuinkers.

RVS Broodtrommel: multi-inzetbaar

En natuurlijk hoeven niet alleen boterhammen in deze RVS broodtrommel. Wat dacht je van kleine snacks voor onderweg zoals gesneden fruit, een plak ontbijtkoek of een gekookt eitje?

Er is nog een ander gezondheidsaspect wat meeweegt bij de aanschaf van een RVS broodtrommel en dat is dat conventionele plastic lunchboxen vaak schadelijke stoffen bevatten. Stoffen als BPA, formaldehyde en melanine kunnen bij lang gebruik schadelijk zijn.

De RVS broodtrommel heeft deze stoffen niet en is dus de meest veilige keuze voor je lunch. Vooral voor kinderen, die veel gevoeliger zijn voor de giftige stoffen in plastic, zijn RVS broodtrommels een veilige manier voor de lunch mee naar school.

Hygiënisch

RVS is culinair gezien een zeer populair materiaal. Koks gebruiken graag pannen, messen en schalen van RVS. Dit komt omdat RVS zeer hygiënisch is en geen geur opneemt of afgeeft. De RVS broodtrommel heeft dezelfde eigenschappen en daarom is een RVS lunchbox bij uitstek iets voor fijnproevers!

RVS: praktisch en krachtig

RVS is zeer goed schoon te maken en kan in de vaatwasser. Een RVS broodtrommel is oersterk. Hij is bijna niet stuk te krijgen en kan jaren gebruikt worden. De RVS lunchtrommel heeft een stoer en robuust uiterlijk en is het beste alternatief voor plastic bakjes of opbergcontainers!

Bon appetite!

Welke RVS lunchbox kies jij? Laat je inspireren door Westwing. In deze online Home & Living webshop vind je alles voor in huis. Accessoires, meubels èn alles voor in de keuken! Vind hier een stijlvolle RVS broodtrommel waar je dagelijks plezier van zult hebben. Naast exclusieve aanbiedingen tot wel 70%, biedt Westwing je inspiratie, Do It Yourself tips en ideeën om van jouw huis een mooi huis te maken.