RVS kapstok

RVS kapstok

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorRVS kapstok

Stel, je bent op zoek naar een mooie kapstok voor in je huis. Je hebt je zinnen gezet op een design kapstok. Een strakke moderne kapstok die meteen in het oog springt wanneer je de hal binnenstapt.

Ga voor een RVS kapstok. Roestvast staal geeft je hal een moderne en stijlvolle uitstraling. Door voor een rvs kapstok te kiezen verandert een simpele hal direct in een entree met klasse.

Een RVS kapstok: praktisch en stijlvol

Een kapstok is in de eerste plaats een praktisch woonaccessoire. Het helpt je hal netjes en opgeruimd te houden. Maar wanneer je jouw huis met zorg hebt ingericht kan je hal niet achterblijven.

Wist je dat RVS het beste van twee werelden combineert?

 • Het is praktisch materiaal, het blijft lang mooi, waardoor je jaren lang plezier kunt hebben van je RVS kapstok zonder er omkijken naar te hebben.
 • RVS wordt veel gebruik voor meubels en accessoires met een modern design. Kapstokken van RVS geven een strak en stijlvol effect aan je hal.

Veel variatie mogelijk

 • Wandkapstok
 • Staande kapstok
 • Losse haken

Wat RVS kapstokken zo leuk maakt, is dat er ontzettend veel aan toe te voegen en mee te variëren valt.

 • Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een RVS kapstok die bestaat uit een strook RVS met haken eraan. Perfect in een minimalistische inrichting.
 • Natuurlijk kun je je kapstok ook uitbreiden, bijvoorbeeld met een hoedenplank erboven.
 • Of je kunt een gedeelte toevoegen waar kledinghangers aan kunnen worden opgehangen, zodat je daar ook spullen kwijt kunt. Kies bijvoorbeeld voor bijpassende RVS kledinghangers. Je kunt het aantal kledinghangers ook nog eens heel makkelijk uitbreiden als je meer spullen kwijt moet op de kapstok.

Een RVS kapstok schoonmaken

Een RVS kapstok heeft weinig onderhoud nodig. Mocht er een vlek op de kapstok zitten, dan kun je in allerlei winkels terecht voor speciale RVS-schoonmaakmiddelen. Er zijn echter ook een heleboel trucjes waarmee je RVS ook prima schoon kunt krijgen zonder die dure, milieuverontreinigende schoonmaakmiddelen:

 • Biotex
  Doe dus wat Biotex op een sponsje of maak er een sopje mee en de vlekken komen zo van je RVS kapstok af.
 • Microvezeldoekjes
  Maak je RVS kapstok dus mooi schoon en stofvrij met een microvezeldoekje. En microvezeldoekjes kunnen gewoon in de wasmachine, ze kunnen dus keer op keer worden gebruikt!
 • Olie
  Na het schoonmaken van een RVS kapstok kunnen er strepen op de kapstok ontstaan. Die strepen kun je voorkomen door de kapstok na het schoonmaken in te wrijven met een beetje babyolie of olijfolie. Na het inwrijven poets je de kapstok op met een droog doekje, en klaar. En van de olie gaat je kapstok ook nog eens heel mooi glanzen!
 • Afwasmiddel
  Wat ook heel goed werkt, is om je RVS kapstok schoon te maken met een beetje afwasmiddel op een sponsje, en om de kapstok vervolgens droog te wrijven met een stukje keukenrol.

Kortom: Mocht je nog op zoek zijn naar een mooie, onderhoudsvrije kapstok die je helemaal kunt aanpassen aan je eigen wensen? Dan is een RVS kapstok dus echt de oplossing voor jou!

Ontdek Westwing

Wanneer jouw hal toe is aan een metamorfose, neem dan eens een kijkje bij Westwing. Bij Westwing, Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan accessoires en meubels. Van praktische kapstokken, schoenenrekken en sleutelkastjes tot gezellige accessoires als een wandlamp of een stijlvol vloerkleed voor in de gang. Een online bestelling via Westwing is gemakkelijk gemaakt. Daar wordt iedereen vrolijk van!