Rvs theepot

Rvs theepot

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorRvs theepot

Geniet jij ook altijd zo van een kopje thee? Lekker wakker worden in de ochtend met een kop thee bij het ontbijt, ’s middags met het gezin de dag doornemen onder het genot van een kopje thee, of ’s avonds nog voor het slapen gaan! Wie heeft er geen vast theemoment op de dag? Met een rvs theepot blijft de thee lekker lang warm en heb je direct een leuke toevoeging aan je accessoires.

Een rvs theepot heeft vaak een trendy uitstraling, wat doorgaans gebruikt wordt in een strak en modern interieur. De zilveren kleur van de theepot van rvs maakt dit model echter ook geschikt voor een klassiekere inrichting. Lees snel verder hoe je zelf verse thee kunt maken in je rvs theepot!

Trendy rvs theepot als accessoire in de keuken

Het is vaak lastig om leuke accessoires te vinden voor in de keuken. De meeste keukenapparaten zijn immers niet heel mooi en je zilveren bestek of fraaie servies liggen wellicht in een lade of kast. Een rvs theepot vormt echter een leuk en zichtbaar accessoire voor in de keuken. Combineer de rvs theepot bijvoorbeeld met glazen, in plaats van mokken! Dit sluit perfect aan bij de moderne uitstraling van de theepotten van rvs. Daarbij zie je bij theeglazen meteen of de thee niet te zwart is geworden.

Naast het gebruik van de rvs theepot in de keuken, kun je deze vanzelfsprekend ook op een bijzettafeltje in de woonkamer laten staan als accessoire. Het zilver geeft vaak een luxueuze en moderne uitstraling.

DIY: met je kinderen verse thee zetten!

Hoe leuk is het om in de zomer verse thee te zetten met je kinderen? Eerst samen de benodigde ingrediënten zoeken en vervolgens samen tekenen onder het genot van een kopje thee. Niet alleen erg leuk, ook nog eens hartstikke leerzaam! Veel ingrediënten voor het zetten van verse thee in je rvs theepot, heb je wellicht al in de tuin staan. Ook kun je theekruiden in de winkel kopen en dit bijvoorbeeld in een trendy pot van aardewerk bewaren. Zo heb je de komende tijd dagelijks verse thee.

Tip: ga ook eens naar het bos om te zoeken naar ingrediënten!

  1. Zet thee van muntbladeren, of nog beter: takjes met muntbladeren. Je kunt de takjes zo in de rvs theepot of theeglazen doen, omdat de bladeren aan de takjes blijven zitten. Zo heb je binnen no-time een verse muntthee.
  2. Ga met je kinderen op zoek naar brandnetels. Normaal baal je ervan als ze in je tuin staan, maar nu komen ze goed van pas. Een paar brandnetelbladeren zijn voldoende om een brandneteltheetje te kunnen zetten.
  3. Plant in het voorjaar een citroenverbena in je tuin. Hiermee kun je de hele zomer lekker frisse citroenthee drinken!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.