RVS toiletrolhouder

RVS toiletrolhouder

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorRVS toiletrolhouder

Wil je een moderne look aan je wc of badkamer geven? Of met een kleine verandering van de accessoires de boel een moderne upgrade geven? Begin je make over dan met een RVS toiletrolhouder!  

Alleen een toiletrolhouder veranderen, gaat natuurlijk het verschil niet maken. Maar als je de andere accessoires ook aanpast, heeft je sanitair echt ineens een heel andere look! Wat een toiletrolhouder al niet teweeg kan brengen…

Kleine accessoires: RVS toiletrolhouder

Een toiletrolhouder is zo’n typisch ding waar je eigenlijk niet over nadenkt. WC papier binnen handbereik hebben is waar het om draait en waar die rol aan hangt, daar zijn we meestal niet zo mee bezig.

Wist je dat…

Toiletpapier vroeger een luxe product was? Het werd voor het eerst gebruikt door een keizer in China. De toiletrolhouder moest toen nog worden uitgevonden!

Het is eigenlijk zonde dat we weinig oog hebben voor iets kleins als een RVS toiletrolhouder. Een toiletrolhouder is iets wat we stiekem elke dag gebruiken. Zonde toch om daar geen werk van te maken?

Juist zo’n moderne toilethouder van RVS kan een mooi detail zijn in je badkamer of je toilet. Als je jouw toiletrolhouder met zorg uitkiest, bekijk je ‘m met heel andere ogen!

Wat begint met een toiletrolhouder…

Ga je voor een RVS toiletrolhouder in je badkamer, wc of op beide plekken? Het wordt nog lastig kiezen! De RVS ontwerpen zijn er van simplistisch modern tot bijvoorbeeld een vierkante toiletrolhouder. Maar je kunt ook gaan voor een toiletrolhouder waar je twee rollen papier op kunt hangen. Stylish!

Een kleine stijl upgrade voor je badkamer of wc is makkelijk te realiseren met accessoires in RVS. Kies een mooie toiletrolhouder en laat het staal terugkomen in andere accessoires van RVS zoals een flaconhouder, een zeepdispenser, een plankje of een RVS beker waar de tandenborstels in staan.

De voorraad wc papier hang je natuurlijk ook aan een RVS houder zodat het perfect op elkaar is afgestemd. Deze RVS stijl past in elk soort badkamer. Of je nu een moderne space hebt met veel wit of juist een badkamer met een hammam gevoel. Ideaal!

Ook handig als toiletrolhouder

Heb je een kleine badkamer of een smal toilet? Pak het slim aan en kies een RVS standaard waar je de wc-borstel en de toiletrol allebei in kwijt kunt. Soms zelfs ook met een voorraadje wc rollen. Super slim!

Voor een net iets warmere uitstraling kies je een standaard met houten details en rvs toiletrolhouder. Hout en rvs zijn een mooie uitgebalanceerde combi. Een natuurlijke uitstraling in een modern jasje.

DIY RVS Toiletrolhouder

Heb je al een RVS toiletrolhouder, maar is deze jou veel te koud? Jij wilt juist af van de strakke, moderne look in de badkamer? Beplak het RVS dan met

  • Mooie mozaïek steentjes: doorzichtig gekleurde afgewisseld met wit. Dat geeft de ruimte net een vrolijke knipoog
  • Schelpjes! Ben jij zo’n liefhebber die na elke vakantie of zomers uitje thuis komt met schelpjes gevonden bij de waterlijn? Dan kun je de rvs toiletrolhouder een mooie persoonlijke update geven die een nautische wind door de badkamer blaast!

Vind alles voor in jouw badkamer bij Westwing! Westwing is de nieuwe manier van online interieur shoppen en biedt je alles voor een stijlvol huis. Kleurrijke woonaccessoires, bijzondere meubels, luxe keukenapparatuur, vernieuwende gadgets: allemaal producten van high-end designmerken die niet of nét in Nederland en België verkrijgbaar zijn. Elke dag vind je hier een nieuw en gevarieerd aanbod met hele aantrekkelijke korting. Zoek jouw favoriete rvs toiletrolhouder in de webshop van Westwing. Laat je verrassen en inspireren om van jouw badkamer een mooie badkamer te maken. In het online magazine van Westwing vind je tips en suggesties om hiermee aan de slag te gaan. Lees hier DIY ideeën en neem een kijkje in huis van experts en ontwerpers.