Rvs wijnkoeler

Rvs wijnkoeler

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorRvs wijnkoeler

Genieten van een wijntje zoals het hoort. Na een lange dag werken verlang je naar een heerlijk rood wijntje. Tijdens het avondeten vul je een bel met witte wijn. Als de zon schijnt en je tot laat in de avond op het balkon zit, is een glaasje rosé zeker geen overbodige luxe. Wijn drinken we haast allemaal. Een goddelijke drank, waar de meesten wel raad mee weten. Wijn gaat er eigenlijk altijd wel in, mits goed gekoeld. Een warm wijntje is haast net zo aantrekkelijk als een koud bad. Met je eigen rvs wijnkoeler heb je altijd wijn op de juiste temperatuur. En dan is een zelf ontworpen wijnkelder met alle accessoires natuurlijk ook niet iets om nee tegen te zeggen!

Wijn koud houden, het is een koud kunstje, als je maar weet hoe je dat aan moet pakken. Je kunt aan de gang gaan met ijsklontjes, maar laten we eerlijk zijn: na een uur ligt jouw wijn te zwemmen in een bak met water. En laat dat koelen maar weg dan. Dan is zo’n design rvs wijnkoeler natuurlijk een uitkomst. Jouw drankje op een perfecte temperatuur, heerlijk!

DIY: Waarom alleen je wijn koud houden met een rvs wijnkoeler? Ontpop ook de champagne op zijn tijd en koel met een bijpassende champagnekoeler.

De koelste trends

Hoe weet je nu welke rvs wijnkoeler het beste werkt en jouw voorraad wijn optimaal koelt? Een koeler moet echt koel zijn om wijn op de juiste temperatuur te krijgen. En dat verschilt natuurlijk per wijn. Wist je bijvoorbeeld dat witte wijn over het algemeen veel te koud wordt gedronken? Het mag vaak wel een graadje meer zijn! De volgende trends op rvs wijnkoeler gebied maken van de rvs wijnkoeler een ideaal maatje in de keuken.

  • Een rvs wijnkoeler kun je vullen met simpele ijsblokjes. In de ijskamer van de koeler gooi je de ijsklontjes, waarna je na enkele minuten merkt dat de rvs wijnkoeler door en door koud wordt. Dat wordt genieten de komende twee uur van je heerlijke gekoelde wijn!
  • Lekker makkelijk? Ga dan voor een rvs wijnkoeler met koelelementen. Je legt de elementen gewoon in de vriezer en schuift ze zo in de wijnkoeler. Vijf minuten actief koelen, gevolgd door een lange tijd de juiste temperatuur.
  • Isolatiemateriaal: de naam zegt het eigenlijk al, isoleren. Echt koelen doet hij niet. Deze rvs wijnkoeler houdt je wijn langer op de juiste temperatuur. Een dubbelwandig ding, dat vacuüm zuigt en zo zorgt voor een verfrissend drankje.

Tip: een rvs wijnkoeler heeft een nog groter koelend vermogen als je de koeler vult met ijsblokjes én koud water. Dubbel zoveel pret, dubbel genieten!