Schapenleren bank

Schapenleren bank

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorSchapenleren bank

Vrijdagavond kwart over zes. Je komt thuis na een zware en lange week vol tegenslagen, maar het is weekend en je kinderen kijken je verwachtingsvol en met een grote glimlach aan. Niks kan op tegen het geluk waarmee jou lichaam zich nu vult, of toch wel? In je ooghoek zie je de schapenleren bank staan. Twee stappen en je kunt heerlijk wegzakken, twee stappen naar ultiem comfort

Banken zijn er in alle soorten en maten. Hoge en lage, kleine en grote, rechte en hoekige, maar degene die in jouw woonkamer staat, valt in geen van deze categorieën. Het is duidelijk, je hebt een nieuwe bank nodig! Wil jij nou ook zo kunnen uitkijken naar het thuiskomen na een lange werkweek? En wil jij tijdens een filmavondje heerlijk comfortabel kunnen indutten in de woonkamer? Ga dan voor een schapenleren bank.

Antiek comfort voor jou

Waarom nou juist de schapenleren bank? Daar zijn een paar hele simpele redenen voor. Ten eerste het comfort. Een schapenleren bank heeft een ideale zithoogte én zitdiepte, waardoor je gewoon met je voeten bij de grond kunt als je netjes rechtop wilt zitten. Ten tweede het uiterlijk. Schapenleer staat erom bekend dat het een eigen structuur heeft. Hierdoor ontstaan er kleine haarscheurtjes in de bank. Deze geven de bank zijn karakteristieke antieke uitstraling.

Combineer er op los

Is de schapenleren bank nou ondanks zijn comfort voor jou toch niet breed of diep genoeg? Geen probleem! Met behulp van een aantal woonaccessoires kun je de bank niet alleen voorzien van extra comfort, maar kun je de woonkamer of zitkamer net die finishing touch geven, die jij altijd al miste:

  • Hockers – In bijpassende stijl of kleur
  • Fauteuils– Van de deftige oorfauteuil tot de huiselijk wegzak fauteuil
  • Bijzettafeltjes – Van elegant hout of hip kunststof

De verzorging van een schapenleren bank

Belangrijk is wel dat je een schapenleren bank heel erg goed onderhoudt. De haarscheurtjes zorgen dan wel voor een antiek karakter, je wilt absoluut niet dat deze uitscheuren en je bank vernielen. Dit is het punt waar jij zelf in actie komt om jouw schapenlerenbank te redden van de ondergang. Zorg ervoor dat je een goede leercrème gebruikt en wrijf deze in, terwijl je mooie cirkels maakt. Na het intrekken, poets je jouw schapenleren bank op met een stoffen doek. Et voilà, zo goed als nieuw!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.