Schapenvacht grijs

Schapenvacht grijs

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorSchapenvacht grijs

Oh wat zijn ze lekker zacht! En wat passen ze goed bij het interieur! De schapenvacht is één van de accessoires die niet in je interieur mag ontbreken. Ze zijn er in vele kleuren wit is allang niet meer de enige optie. Een schapenvacht in het grijs is geschikt voor iedere plek in huis en geeft ongetwijfeld een leuke twist aan jouw inrichting.

Grijs is een ideale kleur om mee te combineren en variëren. Schapenvachten zijn daarnaast ideale accessoires om jouw interieur op te vrolijken of een kleine metamorfose te geven. Haal je creatieve zelf naar boven en ga aan de slag. Zeker weten dat je een mooi plekje in huis vindt voor een schapenvacht in het grijs! Zin om aan de slag te gaan? Laat je dan inspireren!

Een schapenvacht in het grijs past altijd

Bij veel producten in huis moet je eerst eens goed nadenken waar je ze gaat gebruiken en op welke plek ze het beste passen. Passen deze gordijnen wel bij de kleur van de bank? Bij een schapenvacht grijs zijn dit soort vragen voor altijd verleden tijd! Door zijn veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid komt hij op elke plek in jouw huis en bij iedere inrichting goed van pas.

Bij een moderne, lichte inrichting met veel beige en wit zorgt een schapenvacht in het grijs voor een goede balans. Hij breekt als het ware het wit in het interieur en geeft tegelijkertijd een natuurlijke feel aan de inrichting.

Een klassieke cottage inrichting met veel hout en donkere kleuren is de schapenvacht grijs ook op het lijf geschreven. Deze inrichting staat al bekend om zijn warme sfeer. Een grijze schapenvacht voor een knisperend haard vuur zorgt voor een nog knussere sfeer in jouw huiskamer.

Verschillende kamers, één kleur schapenvacht

Je hebt je huis vaak ingericht in een bepaalde stijl en je past de kamers in je huis daar op aan. Een schapenvacht in het grijs past bijvoorbeeld zeer goed als je voor een zogenaamde country stijl gaat. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van aardse kleuren, de aanwezigheid van hout en mooi bedekte vloeren. Dit kun jij doen om jouw huis in country sferen te krijgen met een schapenvacht grijs:

  • Huiden, zoals bijvoorbeeld koeienhuiden, combineren mooi met een schapenvacht in het grijs. Hang ze bijvoorbeeld aan de muur in je slaapkamer voor een originele inrichting
  • Je kunt ook gaan voor klassieke tapijten, maar een combinatie van koeienhuiden en schapenvachten zorgt niet alleen voor een landelijke sfeer, het is ook een zeer originele combinatie!
  • Kleuren zoals beige, bruin en rood passen goed bij dit thema. Combineer dit met het grijs van de schapenvacht en je hebt een perfecte combinatie voor jouw country house!

Laat je dus niet afremmen en vind de perfecte plek voor een schapenvacht grijs voor in jouw huis.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.