Sieradenkast

Sieradenkast

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorSieradenkast

Vooral vrouwen houden erg van sieraden en accessoires zowel voor in het huis als voor henzelf. Met een sieradenkast kunnen vrouwen hun liefde en enthousiasme voor woonaccessoires en sieraden perfect combineren.  

Indien je eigenaar bent van een groot aantal sieraden en accessoires zoals haarbanden en andere haaraccessoires, dan is het van belang dat alles veilig en geordend kan worden opgeborgen in een sieradenkast. Op deze manier kunnen de sieraden niet verdwijnen of beschadigen en zijn ze gemakkelijk terug te vinden.

Berg je sieraden goed op

Bovendien zijn sieraden over het algemeen erg prijzig, dus waarom zouden we er niet goed voor zorgen? Gouden of zilveren sieraden met echte edelstenen zijn vrij tot zeer duur. Het spreekt dus voor zich dat je eventuele schade aan deze sieraden wilt vermijden.

Een sieradenkast is daarom een goede oplossing.

  • Op die manier kunnen de sieraden veilig en netjes worden opgeborgen.
  • Daarbij kan een sieradenkast overigens eveneens als een echte eye-catcher in de slaapkamer dienen. Zeker als het sieradenkastje naast of in de buurt van een spiegel wordt geplaatst.

Sieradenkast – een sieraad voor sieraden

SieradenkastKettingen, colliers, ringen, oorbellen en armbanden zijn sieraden die veel vrouwen in grote aantallen bezitten. Jammer genoeg is het niet mogelijk al deze sieraden gelijktijdig te dragen, daarom is een opbergssyteem zoals een sieradenkast erg handig.

Een van de luxere mogelijkheden om sieraden te bewaren is met een sieradenkast. Deze kasten kunnen namelijk gemakkelijk in de slaapkamer of badkamer worden geplaatst en vervullen dus ook een esthetische functie.

Een sieradenkast in verschillende maten en stijlen

Een sieradenkast is verkrijgbaar in verschillende maten en designs.

  • Het sieradenkastje kan oftewel op een kast worden geplaatst of aan de muur kunnen worden opgehangen!
  • De keuze voor een sieradenkast is groot. Ze komen voor in verschillende soorten, maten en kleuren en ook het materiaal, waaruit de sieradenkast is vervaardigd, kan verschillen.

Of het nu een staande versie of een model is om op te hangen, voor elke stijl en smaak kan er een bijpassende sieradenkast worden gevonden die de ruimte een extra dimensie zal geven. Desalniettemin, zal een sieradenkast zowel een sieraad voor de sieraden zijn evenals voor de kamers zijn.

Sieradenkast – Wat moet er overwogen worden bij het kiezen?

Het maakt niet echt uit welke stijl de sieradenkast heeft. Het primaire doel is immers om je sieraden veilig op te bergen.

  • Het is van belang dat een sieradenkast ondersteuning biedt voor verschillende ornamenten. Bijbehorende hangers kunnen dan ook niet ontbreken.
  • Een extra functie die een sieradenkast nog luxer en handiger maakt is als er een spiegel in de kast wordt geïntegreerd. Dankzij deze ingebouwde spiegel kan je in een oogopslag zien of de gekozen sieraden ook werkelijk bij elkaar en bij de outfit passen.

Kortom, een sieradenkast geeft je sieraden een thuis terwijl het eveneens een woonaccessoire is voor in huis. En een beetje functionele luxe is altijd welkom.

Een sieradenkast voor in ieder interieur

Ben je op zoek naar een specifieke sieradenkast voor in jouw interieur? Dat is geen probleem. Aangezien sieradenkastjes in vele verschillende formaten en stijlen voorkomen.

  • Ga voor een lief gedecoreerd sieradenkastje als je een romantische sfeer hebt in de slaapkamer. Kies een wit of een oudroze met sierlijke ornamenten, voor een lieflijke uitstraling.
  • Of ga juist voor een strakke sieradenkast in het wit of zwart, wanneer je een moderne woonstijl doorvoert in je huis.
  • Daarnaast kan je ook een sieradenkastje kiezen dat strakkere vormen heeft in een pastel tint en op licht houten pootjes. Hiermee verrijk je je Scandi inrichting thuis. Zet het kastje op een sidetable in het grijs en het is een geheel.

Raak geïnspireerd door Westwing

Op zoek naar meer mooie en praktische woonaccessoires? En wil je graag geïnspireerd raken hoe je deze accessoires in je huis kan verwerken? Vergeet dan niet een kijkje te nemen in het online magazine van Westwing, Nederlands eerste, exclusieve Home & Living webshop. Hier vind je de nieuwste interieurtrends en styling tips & tricks, om van jouw huis een uniek huis te maken.

Kijk daarna op de webshop van Westwing en selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw woonaccessoires zijn nog maar één klik bij je vandaan.