Slaapbank grijs

Slaapbank grijs

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorSlaapbank grijs

Vriendinnen op bezoek voor een gezellig diner of spelletjesavond en wordt het een beetje laat? Geen probleem als je een slaapbank in huis hebt! Een slaapbank in grijs past in ieder interieur. Welke kleur de rest van de meubels ook hebben en welke stijl je inrichting verder heeft, maakt niet uit: de slaapbank in grijs past erbij.

Een grijze slaapbank hoef je overigens niet in je woonkamer te zetten. Daar heb je misschien een hele andere look gecreëerd met banken en stoelen, waar je liever niets aan verandert. Een slaapbank in grijs kun je ook altijd kwijt in een extra slaapkamer. Zo kunnen er altijd één of meerdere personen blijven overnachten als het laat en erg gezellig wordt. Lees de leukste stijltips voor je slaapbank in grijs verderop!

Slaapbank grijs: praktisch & stijlvol

Zeker als je nog geen kinderen hebt, is een slaapbank grijs op je hobby- of studiekamer erg handig. Ook als je kinderen hebt kun je een slaapbank goed gebruiken. Voor de vriendjes en vriendinnetjes van je zoon of dochter bijvoorbeeld. Het fijne van een slaapbank is uiteraard dat het naast bed ook als bank gebruikt kan worden. Overdag een stijlvol meubelstuk en ’s nachts als er iemand blijft slapen, tover je het in enkele simpele stappen om tot volledig bed. Daarvoor hoef je geen los matras van zolder te halen.

Kies je voor een slaapbank in grijs? Dan maak je een keuze voor een bank die jarenlang mooi zal staan, in welke kamer je de slaapbank ook zet. Als je hem gebruikt in kleinere kamers, let er dan op dat hij in de diepte en lengte gemakkelijk past. Heb je genoeg ruimte? Kies dan niet voor een tweezitsbank, maar voor een hoekslaapbank. Dan heb je altijd genoeg plek en als je de bank uitklapt heb je een fijn tweepersoonsbed.

Stijltips voor de slaapbank grijs

Een slaapbank in grijs ziet er niet altijd even spannend uit. De kleur en stof zijn vaak neutraal. Wil je toch een mooie look in de kamer waar je deze bank plaatst? Volg dan deze tips voor de accessoires:

  • Leuk de bank op met mooie verlichting. Kies bijvoorbeeld voor een opvallende, aparte leeslamp. Die kan bij de uitgeklapte slaapbank ook handig als nachtlamp gebruikt worden.
  • Op de bank leg je een dikke plaid en allerlei verschillende sierkussens.
  • Bij de slaapbank leg je ook altijd een mooi tapijt. Als er iemand op slaapt, voelt dit wel zo lekker aan de voeten.
  • Zet een bijzettafeltje op wielen erbij. ’s Nachts fungeert deze ideaal als nachtkastje als je het tafeltje handig naar de juiste plaats hebt gerold.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.