Sleutelkastje

Sleutelkastje

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorSleutelkastje

Een geordend leventje waar alles op zijn plek is, zodat je snel de juiste dingen terug kunt vinden. En daar hoort zo’n sleutelbos ook bij. Het zou wat zijn als je met een enkele sleutel iedere deur kon openen. Was het maar zo! Wat een hel, zo’n enorme bos met sleutels die ergens onderin je tas rondzwerft. Daar sta je dan voor je huis, in de regen, zoekend naar de voordeursleutel. Want ja, die heb je natuurlijk ergens in je tas gegooid, samen met de vele andere sleutels die je wellicht nodig hebt. Thuis ben je ze zo kwijt, dus in een rommelzak die je iedere dag meeneemt weet je in ieder geval waar ze zitten. Wat dacht je van zo’n lekker ouderwets kastje aan de muur, dat je sleutels herbergt en stiekem veel informatie bevat?

Achter slot en grendel

Het sleutelkastje oogt heel eenvoudig en charmant, maar heeft stiekem veel meer te bieden. Eigenlijk worden je geheimen achter slot en grendel gehouden, totdat het moment daar is dat je het kastje opent. Elke sleutel stuk voor stuk hangend aan een haakje. Het handige van zo’n sleutelkluis is dat je alle sleutels lekker makkelijk kunt bewaren. Een ideale organizer, waar je al jouw geheime wapens verstopt.

De leukste trends op sleutelgebied

Je sleutels veilig bewaren is dus waar het sleutelkastje voor is geboren. Lekker makkelijk, zo’n klein ding aan de muur, maar ook nog eens de ultieme beveiliging. Veiligheid staat voorop, maar om nu te zeggen dat je een kluis aan de muur moet hangen? Leuke trends op het dit gebied zijn:

  • Laat het sleutelkastje als een soort van boekenkast staan. Deze mini-variant beschilder je op zo’n manier dat het een klassiek en authentiek kistje wordt.
  • Showen wat je allemaal te bieden hebt? Een glazen exemplaar is dan wel niet zo robuust, maar absoluut onweerstaanbaar. En als je dan je sleutels ook nog eens een ander sleutelhoesje meegeeft, wordt het een vrolijke bende in de kast.
  • Op de romantische toer? Lekker cosy en romantisch je sleutels bewaren in een houten sleutelkastje met uitgesneden vormen!
  • Ultieme veiligheid creëer je in een handomdraai door je sleutelkastje te voorzien van een digitaal slot à la Prison Break. Ontsnappen is dus onmogelijk.

Lekker design

Een sleutelkastje en design? Het is mogelijk. Woonaccessoires zijn zeker niet alleen functioneel, maar ook super multitasking. In plaats van alleen een geordend kastje waar je sleutels vrolijk op een rij bungelen, is het kastje meer dan dat!

DIY: Hang het sleutelkastje vol met spijkers of haakjes en vrolijk de binnenkant op met je favoriete sieraden. Zo blijven oorbellen en armbanden zeker hangen en is het iedere dag weer een genot om je accessoires uit te zoeken.