Spaghettitang

Spaghettitang

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorSpaghettitang

Spaghetti is een heerlijke Italiaanse specialiteit. Toch is het af en toe lastig om het gerecht gelijkmatig over de verschillende borden te verdelen. Met een spaghettitang schep je zonder problemen je favoriete Italiaanse gerecht op.

Multifunctionele keukenhulp

Spaghetti is soms lastig te hanteren. Met name op het moment dat je het gaat uitserveren. De spaghettislierten vallen óf terug in de pan óf je hebt al gauw teveel op je bord geschept. Gebruik daarom een spaghettitang. Door het slimme ontwerp grijp je gemakkelijk een afgemeten portie uit de pan. Een spaghettitang is veelal praktischer in gebruik dan spaghettilepels of ander bestek. Daarnaast is een spaghettitang multifunctioneel. Gebruik de tang bijvoorbeeld ook om een salade op te scheppen, in plaats van meerdelig slabestek. Met een spaghettitang pak je eenvoudig de gewenste hoeveelheid sla, tomaat, komkommer in één simpele beweging. Als de tang tóch binnen handbereik ligt, dan komt hij zelfs van pas om hete broodjes uit de oven te halen. Kortom, een spaghettitang is, naast een goed mes, een snijplank, een garde en ander kookgerei, een onmisbare hulp in je keuken. Heb je eenmaal een spaghettitang in huis, dan vraag je je waarschijnlijk af hoe je het al die jaren zonder hebt gedaan!

Variëren met spaghettigerechten

Echte kookliefhebbers die graag uren in de keuken staan, maken nog meer werk van een pastagerecht. Pasta kun je kant-en-klaar in de winkel kopen, maar met een pastamachine maak je verse pasta voor een nog puurdere smaak. Er zijn veel tips om je spaghettigerecht meer kleur te geven en natuurlijk kun je je eigen creativiteit gebruiken. Voeg bijvoorbeeld stukjes paprika, ui, tomaat, courgette, aubergine en andere ingrediënten toe naar keuze. Voor het uitserveren van een simpel of rijkgevuld pastagerecht maak je het jezelf altijd gemakkelijk met een spaghettitang. Maak niet alleen indruk op je gasten met je kookkunsten, maar ook met je professionele en praktische kookgerei.