Staande kapstok

Staande kapstok

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorStaande kapstok

Je wilt een functionele kapstok, maar je wilt ook stijl uitademen in je hal. Functioneel, want je moet er heel wat jassen en andere kledingstukken op kwijt kunnen. Stijlvol, want je hal is het eerste wat mensen zien en daarom het visitekaartje van je huis. Gelukkig zijn er tegenwoordig kapstokken met moderne designs, die zorgen voor gepaste sfeer.

Kies een stijlvolle staande kapstok. Aan staande kapstokken zeker geen gebrek, dus ook voor jou is een passend design te vinden. Ga voor een staande kapstok die helemaal bij jouw huis past en op al je wensen aansluit. Dat is nog eens binnenkomen!

Stijlvolle binnenkomst met een staande kapstok

De hal. Misschien wel het saaiste deel van je huis. Tijd voor verandering! Je komt er dagelijks langs en al je vrienden en familieleden komen er altijd doorheen als ze op visite komen. Voor een prettige eerste indruk van je huis moet de hal wat meer sfeer krijgen. Een stijlvolle staande kapstok is daar ideaal voor!

Staand of aan de wand?

Waarom velen tegenwoordig voor een staande kapstok kiezen en niet voor een exemplaar aan de wand, heeft te maken met een aantal feiten:

 • Geen gaten in je muur, of angst dat je kapstok van de muur afkomt met teveel jassen.
 • Een staande kapstok is gemakkelijk te verplaatsen. Even wat ruimte nodig? Een staande kapstok verplaats je zo. Bijvoorbeeld handig als je veel bezoek verwacht of eens wilt stofzuigen in de hal.
 • Een staande kapstok zorgt voor stijlvolle orde.
 • Een staande kapstok is er in elke stijl, van klassiek tot modern design.

Je kapstok als woonaccessoire

De staande kapstok behoort inmiddels tot de woonaccessoires en dat is niet geheel onterecht. Dat betekent dat functionaliteit en design hand in hand gaan. Het gaat dus niet langer puur en alleen om het ophangen van jassen, nee, het gaat om stijl en uitstraling. Je kunt kiezen voor een modern design of juist in een klassieke vorm. Hout is een veelvoorkomend materiaal, maar misschien past stoer RVS wel beter bij jouw thuis.

De staande kapstok is immers het eerste waar je tegenaan loopt als je binnenkomt. De eerste indruk telt, ook in dit geval. Zo kom je lekkerder thuis na een lange dag werken en ontvang je gasten met meer plezier. Een stijlvolle staande kapstok zorgt voor een onvergetelijke binnenkomst.

Een staande kapstok zorgt voor orde

Ben jij die rondslingerende jassen, tassen en sjaals ook zo beu? Met een staande kapstok berg je ze allemaal gemakkelijk en doeltreffend op.

Zo kies je jouw perfecte kapstok:

 • Aantal haken
  Als er thuis alleen jassen worden gedragen, dan zal je aan een aantal haken genoeg hebben.
 • Plek voor de paraplu
  In Nederland kunnen we een parapluhouder goed gebruiken, in sommige kapstokken is deze geïntegreerd.
 • Hoogte van de haken
  Sommige staande kapstokken hebben de haken op verschillende hoogtes, zodat ook de allerkleinsten hun jasjes op kunnen hangen. Anderen hangen er juist graag hun tas of sjaal aan. Dat gaat immers net zo gemakkelijk!

Stylingtip! Kapstok in de slaapkamer
Gooi jij je kleren ‘s avonds altijd op een stoel? Of nog erger de grond? Zet dan een staande kapstok in je slaapkamer. Zo blijven je kleren kreukvrij en je slaapkamer netjes opgeruimd.

Ontdek Westwing

Is het tijd om je hal een lift te geven? Neem dan eens een kijkje op Westwing. Westwing is de nieuwe manier van online interieur shoppen en biedt je alles voor een stijlvol huis. Kleurrijke woonaccessoires, bijzondere meubels, luxe keukenapparatuur, vernieuwende gadgets: allemaal producten van high-end designmerken die niet of nét in Nederland en België verkrijgbaar zijn. Bij Westwing vind je elke dag nieuwe aanbiedingen en een brede selectie van mooie en exclusieve producten met korting tot 70%, waar je de deur niet voor uit hoeft.