Stalen bureau

Stalen bureau

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorStalen bureau

We werken vanaf steeds flexibelere plekken: op de bank, aan de keukentafel of zelfs vanuit bed. Het maakt werken misschien relaxter, maar het is niet zo goed voor je werkhouding. Als je veel thuis werkt, is het verstandig om een eigen werkkamer in te richten. Daarbij mag een goed bureau natuurlijk niet ontbreken. Voor extra stevigheid, kies je voor een stalen bureau.

Het is belangrijk om een bureau te vinden dat het beste bij jouw werkzaamheden past. Werk jij aan een vaste computer? Dan heb je een groot en stevig bureau nodig. Voor alleen een laptop, voldoet ook een kleiner bureau van staal. Een stalen bureau biedt niet alleen comfort, het is ook nog eens een echte aanwinst voor je interieur. Kleed je werkkamer verder aan met een leuk schilderij, mooie foto of andere sfeervolle meubels en werken wordt een stuk leuker!

stalen bureau moderne woonstijl zwart wit fotolijsten

Stalen bureau voor ieder interieur

Kies jij voor een bureau met stalen poten of houd jij van een industriële look met een geheel stalen bureau? Stalen poten zijn natuurlijk heel erg trendy. Het is belangrijk dat een stalen bureau aansluit bij jouw werkhouding, maar het is natuurlijk ook fijn als het bureau mooi past bij de rest van het interieur. Staal is goed te combineren met hout en andere natuurlijke materialen. Wat betreft kleur past het prima bij wit en zwart. Voor een leuke vintage look, combineer je een stalen bureau met gebruikte materialen, zoals pallets of oude meubels die er gebruikt uitzien. Wedden dat jij niet meer weg bent te slaan uit jouw werkkamer?

stalen bureau boho woonstijl bloemen kleren leder bureaustoel

DIY: richt je ideale werkplek in!

Voor de ideale werkplek heb je behalve een stalen bureau natuurlijk nog meer nodig. Vier tips om zelf je werkplek in te richten:

  1. Bij een stalen bureau hoort ook een goede bureaustoel. Voor een ergonomische werkhouding kies je voor een verstelbare stoel met goede rugleuning.
  2. De juiste verlichting is belangrijk om productief te kunnen werken. Een handige bureaulamp op je stalen bureau is hiervoor de oplossing!
  3. Gebruik een bureau met laden of hang bijvoorbeeld een groot, open rek aan de muur waar je boeken en mappen op kunt zetten. Liefst een rek van staal, zodat jouw werkplek eenheid en rust uitstraalt. Met een wandrek bespaar je ruimte en het ziet er ook nog eens lekker professioneel uit.
  4. Hang tot slot een mooie foto aan de muur voor extra gezelligheid! Zorg er natuurlijk wel voor dat je niet afgeleid raakt door de gezellige decoratie.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.

stalen bureau werkkamer kussens plaid donkere tafel