Stapelbed

Stapelbed

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorStapelbed

Letti a castello fanno molti ricordano i giorni di scuola, se è andato per un paio di giorni per un ostello della gioventù o una scuola di campagna. Sulla strada per l'ostello ha iniziato a lottare per il letto superiore ambita! Bunk solo appartengono una gita scolastica! Ma chi pensa ancora letti a castello scomodi e brutti con materassi rotti che sono sbagliate. Oggi davvero conquistare bei letti a castello con grande design il mercato interno e la scuola materna.

Stapelbed in de kinderkamer

In de kinderkamer vindt het stapelbed echt zijn podium, vooral omdat hier vaak wat minder plaats is en het stapelbed dus veel ruimte besparen kan. Het stapelbed is vooral een perfecte oplossing als twee kinderen een kamer delen moeten! De praktisch gestapelde bedden kunnen zo een paar vierkante meter op de vloer besparen, die dan goed gebruikt kunnen worden om te spelen.

Met een stapelbed hebben de kinderen een super grote en comfortabele plek om te slapen, maar ook nog genoeg ruimte in de kinderkamer voor andere meubelen, zoals een kledingkast, een bureau of een kleine zithoek bijvoorbeeld!

Een hoogslaper is een zeer goed alternatief voor een stapelbed – vooral als de kamer door slechts één kind bewoond wordt – omdat er onder een hoogslaper veel bergruimte is. Een hoogslaper is in tegenstelling tot een stapelbed slechts een hoog eenpersoonsbed waaronder geen bed maar veel ruimte ter beschikking staat. Hier kunnen de kledingkast, het bureau of een super gezellige en gastvrije hoek met een sterrenhemel worden geplaatst.

Het ontwerp van stapelbeddenEtagebetten

Vroeger werden stapelbedden alleen maar van kaal hout of met kale metalen staven gemaakt, maar tegenwoordig schitteren stapelbedden in een verscheidenheid van kleuren en opvallende accessoires. Het stapelbed kan “gewoon” in felle kleuren zoals groen, blauw of roze voorkomen, maar er zijn ook veel ongewone modellen zoals een stapelbed dat er uit ziet als een VW busje, een stapelbed dat eruit ziet als een prinsessen kasteel, een piratenschip of zelf een stapelbed dat eruit ziet als een circustent.

De fantasie kent hier geen grenzen, maar laat je kinderen maar beslissen welk stapelbed het beste bij hun past! Als u een jongen en een meisje heeft, dan kunt u zelfs kiezen voor een bed met twee verschillende patronen zodat beide kinderen blij zijn.

Veiligheid staat voorop!

Stapelbedden worden vooral in de kinderkamer gebruikt en precies om deze reden is de veiligheid van deze bedden bijzonder belangrijk – safety first! De belangrijkste eigenschappen hebben wij hier voor u samengevat:

  1. Het onderstel: Het onderstel van een stapelbed moet in de eerste plaats zeer stabiel en veilig zijn, zodat de kinderen veilig omhoog en omlaag kunnen klimmen en zodat het bed tijdens het stoeien niet onstabiel of wankel is.
  2. Materialen: De materialen die voor het stapelbed gebruikt worden moeten in ieder geval volledig vrij van schadelijke stoffen zijn.
  3. Het trapje: Afgeronde en brede traptreden en vingergaten voor een nog veiliger stapelbed zorgen dat de trap zeer bruikbaar voor kinderen is en er geen mogelijkheid is gewond te raken.
  4. Bescherming voor vallen: Om het bovenste bed moet een rand zitten zodat er geen gevaar is dat er iemand naar beneden valt.

Met een leuk en kindvriendelijk stapelbed wordt het in de kinderkamer zeker niet saai, en wie wil er niet als een prinses of piraat naar bed gaan?