Stapelstoelen

Stapelstoelen

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorStapelstoelen

Stel, je geeft graag etentjes thuis, maar door ruimtegebrek kan je vaak niet iedereen uitnodigen. De eettafel is helaas niet lang genoeg en je hebt niet genoeg stoelen voor al jouw gasten. Want waar moet je al die stoelen opbergen wanneer het diner weer is afgelopen?

Stapelstoelen zijn de oplossing voor dit probleem. Deze trek je er namelijk net zo snel bij wanneer er extra zitplaatsen nodig zijn. En berg je ook snel en makkelijk weer op, als de gasten zijn vertrokken. Stapelstoelen bestaan er in diverse modellen en kleuren en zullen dus ook in jouw interieur passen.

Worden het vintage of moderne stapelstoelen?

De variaties in stapelstoelen zijn eindeloos. Kies voor kunststof of houten exemplaren en  combineer deze voor een meer persoonlijke touch aan jouw eetkamer. Of ga voor stapelstoelen in dezelfde kleur om de sfeer in jouw interieur rustig te houden.

Naast nieuwe designs, is het ook weer trendy om oude vintage stapelstoelen in een ruimte neer te zetten. Vaak hebben deze een metalen look en passen ze heel leuk in een interieur met een industriële stijl. Dan hoef je jouw stapelstoelen niet eens meer uit het zicht te houden en kan je ze gewoon in een hoek van de ruimte plaatsen.

Zet de stapelstoelen buiten

Een fijne plek buiten om de lange zomeravonden met vrienden door te brengen, is makkelijk te verwezenlijken met een aantal stapelstoelen. Creëer een serene sfeer in de tuin met houten stoelen, of ga voor moderne exemplaren. Wanneer je een beschermhoes hebt voor deze stapelstoelen, hoef je er tijdens de winter ook niet meer naar om te kijken. De volgende zomer geniet je er opnieuw van.

Westwing magazine

Hoe combineer je je fancy stapelstoelen met de rest van je interieur? En wat zijn de nieuwste trends rondom stoelen? En hoe blijven de stapelstoelen zo lang mogelijk mooi? Voor de nodige dosis inspiratie is het Westwing online magazine een must-read! Dagelijks vind je er de nieuwste interieurtrends, styling tips & tricks, interviews en home updates en kun je bovendien binnen kijken in de huizen van toonaangevende interior designers en andere, inspirerende mensen.

De stapelstoelen als een waar kunstwerk

De handige stapelbare stoelen, zijn tegenwoordig niet meer zo saai en lelijk. Je hebt nu mooie exemplaren die sierlijk zijn en een ruimte zelfs doen opleven. Denk aan unieke stoelen die je ook aan de muur kan ophangen, wanneer er geen gasten op hoeven te zitten. Een waar kunstwerk van een collectie stapelbare stoelen als eyecatcher in jouw interieur. Je hoeft alleen een aantal haken in de muur te bevestigen en je kan beginnen met het ophangen van de stoelen. Trendy en origineel!

Stapelstoelen zijn tegenwoordig niet alleen maar in saaie kleuren en materialen te verkrijgen. Je hebt ze in allerlei formaten en in elke stijl kan je de juiste stapelstoelen vinden. Haal ze uit het zicht wanneer je ze niet gebruikt, of maak er juist een statement van in jouw interieur door ze aan de muur op te hangen.

Luxe stapelstoelen bij Westwing

Waar vind je voor een mooie prijs luxe stapelstoelen vinden? Nou, bij Westwing! Naast de nodige dosis inspiratie vind je bij Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living wegschop, een grote variatie aan allerlei stapelstoelen voor in huis of in de tuin.

Dat niet alleen: bij Westwing vind je elke dag nieuwe aanbiedingen en een brede selectie van mooie en exclusieve producten met korting tot 70%! Dus waar wacht je nog op? Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw stapelstoelen zijn nog maar één klik bij je vandaan!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.