Steigerhouten hoekbank

Steigerhouten hoekbank

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorSteigerhouten hoekbank

Er gaat niets boven ultiem genieten van het buitenleven in je eigen tuin of dakterras. En hoe doe je dat beter dan met een chille loungeset? Met een lekkere loungebank in je tuin heb je naast wat zonnestralen niet veel nodig om dat Ibiza gevoel te ervaren.

Wil je het goed aanpakken ga dan voor een steigerhouten hoekbank. Met een paar lekkere kussens en een brandende zon haal Saint Tropez naar je achtertuin!

Stoer steigerhout in je tuin

Heb je in je huis meubelen gemaakt van steigerhout dan ben je helemaal goed bezig volgens de laatste woontrends. Steigerhouten elementen geven je woonkamer, de slaapkamer, keuken of de kinderkamer een stoere touch.

Ook in de tuin is steigerhout een populaire keuze. Want wie wil er nog geen relaxt beach effect in de tuin?

Hallo hoekbanken!

Met een hoekbank in plaats van een normale bank heb je niet alleen veel meer zitplekken, ook creëer je meteen een gezellige zithoek in je tuin. Plaats je loungebank in de meest zonnige hoek van je tuin om de meeste zonuren te kunnen pakken.

Genoeg kussens voor een kussengevecht

Om lekker lang te kunnen zitten op een steigerhouten bank mogen lekkere zachte kussens niet ontbreken. Gooi de hele steigerhouten hoekbank vol met kussens in allerlei kleuren en patronen voor een vrolijk gekleurde bank.

Tip! Kies tuinkussens gemaakt van waterafstotend materiaal. Die blijven langer mooi!!

Steigerhouten hoekbank met klep

Een echte aanrader is een hoekbank met klep. Zo heb je meteen wat extra opbergruimte voor je tuingereedschap, speelgoed of in de zomer is het ook een handige opbergplek voor je tuinkussens.

Maak je eigen hoekbank van steigerhout

Ben je een beginnende klusser? Dan is een steigerhouten hoekbank ook een heel leuk project om je tanden in te bijten. Steigerhout is een makkelijk materiaal om mee te werken en de eenvoudige vorm van een hoekbank is zelfs voor de beginnende klusser op elke maat goed in elkaar te zetten. Door ruwe gebruikte steigerhouten planken te gebruiken hoef je ook niet te vrezen voor zichtbare naden.

Kun jij deze zomer al genieten in de tuin van je eigen steigerhouten hoekbank?