Stellingkast

Stellingkast

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorStellingkast

De stellingkast! Wie kent hem niet? Onze praktische vriend die binnen en buiten duizenden dingen weet op te bergen. Maar wie had gedacht dat die goede, oude stellingkast ook een fris lentewindje door je interieur kan laten blazen? Let maar eens op; een stellingkast is méér dan een simpel opbergrek!

Geen hoekje is voor de stellingkast te lastig; zelfs dat aflopende plafond is geen probleem, maar een creatieve uitdaging!

Stellingkasten: je maatje op vele fronten

Heb je geen budget maar wel een mooie kast in je woonkamer nodig? Geen probleem! Een stellingkast wordt met zijn verschillende materialen en variabele opstelling je beste vriend.

  • Wat dacht je van metalen magazijnstellingen in je industriële inrichting? Met je favoriete woonaccessoires worden die een minimalistisch pronkstuk!
  • Ook de klassieke houten stellingkast is met zijn open en luchtige uitstraling het ideale meubelstuk in de nu zo geliefde landelijke inrichtingen. Zie je je gezellige theepotten collectie er al in staan?

Stellingkast 4 keer anders

Geef een stellingkast ook eens op de volgende manieren een bestemming; je zult er geen spijt van krijgen!

  • Je stellingkast als boekenkast. Niets is zo vervelend als de ontdekking dat bepaalde boekformaten eenvoudigweg níet in je boekenkast passen. Dit is een probleem uit het verleden met een stellingkast; je laat gewoon wat extra ruimte tussen de planken! En door de bescheiden vormgeving krijgen je boeken de volle aandacht!
  • Je stellingkast; luxe garderobe. Maak je stellingkast kamerbreed en bouw hem eventueel uit met één of twee roldeurkasten. Handhaaf zijn sterke punten en hou het luchtig door niet alle compartimenten vol te leggen. Kies voor een hangstang om je mooiste kledingstukken altijd in je zicht te hebben. Benijdenswaardig!
  • Je stellingkast in de keuken. Omdat je een stellingkast naar eigen smaak kunt samen stellen, is het ideaal in de keuken. Bouw de stellingkast om je koelkast heen! Of maak ruimte voor een tafelblad in plaats van een legplank! De mogelijkheden zijn eindeloos.
  • Je stellingkast; de roomdivider. Met, of zonder wielen; de stellingkast is een fantastische roomdivider! Met zijn doorkijkjes creëert de stellingkast twee vertrekken zónder het idee van ruimte te verliezen.

Pimp je stellingkast!

Natuurlijk kun je je stellingkast ervaring nog origineler maken! Pimp hem dan!

Alles wat je nodig hebt is wat goede verf.

  • Schilder hem in een contrasterende kleur en je interieur heeft er een geweldige blikvanger bij.
  • Of durf je nog een stapje verder te gaan? Ga “Fauvisme” en laat de kids er op los!
  • Wil je het werk van deze Matisse-jes toch iets intomen? Beperk dan de kleuren tot slechts die drie die bij jouw kleurenschema passen.
  • Ook je eigen Doodle-Art of decoupage-talent mag in de schijnwerpers! Met een laag kwaliteitsvernis is je kunstwerk vereeuwigd.

Neem stelling met een stellingkast; dit is wordt het meest multifunctionele meubelstuk dat je zult bezitten!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.