Stoel met wieltjes

Stoel met wieltjes

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorStoel met wieltjes

Zoek jij nog een mooie stoel voor in je woning? Een fijne eetkamerstoel, een lekkere luie stoel voor in de woonkamer of misschien een comfortabele bureaustoel? Probeer dan eens een stoel met wieltjes. Een stoel met wieltjes is een fijne stoel die garant staat voor een prima zitcomfort en door de wieltjes lekker mobiel is!

Een stoel met wieltjes functioneert uiteraard hetzelfde als een stoel zonder wieltjes, maar biedt een extra mogelijkheid door de mobiliteit. Dit is vooral bij bureaustoelen erg gemakkelijk, maar ook bij een eetkamerstoel die weleens naar de woonkamer verplaatst moet worden, komen de wieltjes goed van pas. Wat dacht je daarnaast van stoelen in bijvoorbeeld de speelkamer, waar je kinderen veelvuldig met stoelen heen en weer sjouwen?

Stoel met wieltjes in je woning

Een stoel met wieltjes is verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten. Stoelen zijn niet heel erg prominent aanwezig, maar het is wel verstandig om aandacht te besteden aan welke stoel je binnen je interieur plaatst. Wees zorgvuldig in het uitzoeken van diverse materialen en kleuren voor je stoel. Je wilt natuurlijk dat je nieuwe stoel samen met je huidige meubels voor een mooi geheel zorgen.

Praktisch

Een stoel met wieltjes is zoals gezegd erg praktisch door de mobiliteit die het biedt. Deze wieltjes rollen je stoel zo van A naar B. Let echter wel op de ondergrond. Heb je veel kleed of tapijt in je huis liggen? Dan is het niet aangeraden om een stoel met wieltjes aan te schaffen. Als je een mooie laminaatvloer hebt liggen, rollen de wieltjes natuurlijk wel met gemak over je vloer.

Heb je jonge kinderen in huis? Die willen nog weleens roekeloos rijgedrag vertonen wanneer zij de stoel van de ene naar de andere plek vervoeren. Veilig wonen is toch wel een vereiste, dus laat daarom een rem op je stoel met wieltjes zetten. Als je uit de bocht dreigt te vliegen is er altijd nog de mogelijkheid om af te remmen en eventuele schade te beperken.

Kies jouw stoel met wieltjes

Welke stoel met wieltjes ga jij aanschaffen in je woning? Lastig hè. Om je op wat ideeën te brengen, vind je hieronder enkele mogelijkheden.

  • Zet de toon in je woonkamer. Een luxe fauteuil met wieltjes eronder en je hebt een ware blikvanger in je woonkamer staan.
  • Witte eetkamerstoelen met wieltjes. Mooie, strakke designs die jouw eetruimte een open en rustige uitstraling geven.
  • Een luxe bureaustoel met wieltjes. Als je lang aan een bureau moet werken is een comfortabele bureaustoel een vereiste. Met een stoel met wieltjes rol je eenvoudig door je werkkamer en ben je dus lekker mobiel.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.