Stoffen hanglamp

Stoffen hanglamp

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorStoffen hanglamp

Na een lange dag werken kom jij moe, maar voldaan, thuis. Je knipt de stoffen hanglamp boven de eettafel aan en geniet van het dieprode, heldere licht dat jouw kamer in schijnt. Op tafel staat een heerlijke, zelfgemaakte maaltijdsalade klaar speciaal voor jou gemaakt door manlief. Nadat je heerlijk hebt gegeten, knip je de stoffen hanglamp snel uit en duikt je bed in. Je bent klaar voor vandaag.

Kom jij ook vaak zo thuis: in je eentje, in een donkere kamer en moe van een lange dag werken? Wil je toch wat sfeer en design in jouw kamer en wil jij je dan tenminste nog op een aangename manier alleen voelen? Een stoffen hanglamp kan jou die sfeer en voldoening geven.

Klassiek, modern én verlichtend

Een stoffen hanglamp wordt vaak geroemd om zijn klassieke uiterlijk dat wordt gecombineerd met een vleugje moderne en technologische guts. Stoffen lampenkappen ogen ouderwets, maar kunnen door het led licht en strakke design heel modieus uit de verf komen.

Naast het uiterlijk is een hanglamp met stoffen kap ook erg functioneel. Het licht is fel en kan afhankelijk van de kleur van de kap sfeervol gedimd worden. Voor ieder wat wils dus.

Rvs als alternatief of combinatiemogelijkheid

Wil je nu graag wat afwisseling in jouw huis op het vlak van lampen? Heb je al een stoffen hanglamp, maar heeft dat ene hoekje in je huis ook goede verlichting nodig? Heb je dan al eens gedacht aan de hanglamp van rvs?

Deze versie lijkt heel sterk of de stoffen hanglamp, kent ook vele kleuren zoals wit, zwart en rood, maar is van een ander materiaal gemaakt. Het roestvaste staal kan overigens ook prima worden verwerkt in de stoffen hanglamp, bijvoorbeeld door twee lagen van beide materialen om de lamp aan te brengen.

Een stoffen hanglamp kan overal in huis

Een stoffen hanglamp hangt vaak boven je eettafel en verspreidt zijn sfeervolle licht op die manier enkel in de keuken. Wil je echter ook het licht van een stoffen hanglamp op andere plekken vanuit de hoogte op jou neer laten dalen?

  • Probeer het eens in de slaapkamer: rood blijkt heel stimulerend te werken voor de nachtrust.
  • De woonkamer is uiteraard ook een optie: stem de kleur af op de bank of varieer op de vele vierkante en rechthoekige vormen in je woonkamer.
  • De wc: misschien een opvallende optie, maar het geeft je kleinste hokje van het huis wel een beetje extra klasse.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.