Strandlaken

Strandlaken

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorStrandlaken

De zomer staat gelijk aan zon, zee en strand. Met vooral dat laaste gezegd te hebben, komt het gebruik van het strandlaken in focus! Lekker languit liggen aan de zee, een beetje bijbruinen en verder niks aan je hoofd! Een heerlijk vooruitzicht, toch?

Het strandlaken is een simpel maar zeker noodzakelijk accessoire om te hebben, als je van zon, zee en strand houdt! Velours, katoen of fleece; op welk strandlaken zul jij genieten van de zomer?!

Heerlijk ontspannen

Met jouw prachtig strandlaken heb je de zomer in je bol, zelfs als het geen zomer is! Kies uit allerlei vrolijke kleuren en patronen. Wat dacht je van een laken met hippe, oosterse batik opdruk, of een vrolijk ruitjespatroon? Daarnaast is het strandlaken is groot genoeg om helemaal op te liggen en dient als perfecte afdroogdoek als je net uit het koude water komt. Voel je die zachte vezeltjes al tegen je lichaam schuren?

Veelzijdig

Het strandlaken heeft natuurlijk meerdere toepassingen dan enkel te dienen als laken waarop je lekker kunt luilakken. Gebruik een strandlaken ook om met vrienden of familie te picknicken in het park! Een erg goed alternatief op het picknickkleed met misschien nog wel iets meer flair! In het uiterste geval zou je het laken nog als tafelkleed kunnen bedenken als je buiten zit. Je creëert jouw eigen zomerse sfeer waar je ook bent!

Uitgebreid assortiment

Naast de verschillende mogelijkheden in kleur en materiaal, kun je kiezen voor een iets uitgebreidere variant op het strandlaken. Voor maximaal comfort is er het strandlaken met kussen! Dit laken heeft een rits, waaronder een klein vakje geschuild gaat. Hierin zou je het bijgeleverde kussen in kunnen stoppen of uit kunnen halen. Ook is er het strandlaken met verschillende pockets, waarin je wat kleine spulletjes kwijt kunt. Een veelzijdig lakentje dus!

Het strandlaken binnenshuis

Ook buiten de zomerse dagen is het strandlaken een prima te gebruiken voorwerp. Haal de zomer gewoon in huis door het laken als bekleding te gebruiken op een ligstoel! Met de combinatie van deze twee dingen in de hoek van de kamer, stem je iedereen goed die bij je op bezoek komt! Ook jezelf natuurlijk!

Maak jouw laken uniek!

Voor een écht persoonlijk strandlaken kun je jouw naam of initialen erin laten borduren! Op deze manier heb je in ieder geval een erg uniek laken en weet iedereen van wie het is! Je kunt zelf bedenken wat je er allemaal op laat borduren. Zorg ervoor dat je het wel jouw eigen maakt!