Taart etagere

Taart etagere

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorTaart etagere

Vol spanning haal je de versgebakken taart uit de oven tevoorschijn... Is ie gelukt? Het is de eerste keer dat je dit recept hebt uitgeprobeerd. Best spannend, want straks staat de visite voor de deur en als er iets mislukt zit je feitelijk met de gebakken peren en heb je niet veel om te presenteren. Wat je dan zou moeten doen?

Maak gebruik van een etagere! Of jouw taart nu perfect geslaagd is of iets minder gelukt, op een etagere wordt iedere culinaire creatie een pronkstuk en een simpel kant en klaar knabbeltje de kroon op het feestje. Een taart etagere is de musthave voor elke keukenprinses!

Hoe een taart etagere er precies uitziet?

Een etagere is iets anders dan een plateau. Een plateau is een schotel op een standaard, soms voorzien van een glazen stolp. Het wordt ook wel een taartstandaard genoemd.

Het plateau is ook een hele mooie manier om een taart op te presenteren, maar met een taart etagere speel je toch net iets meer in op het feestje en serveer je de taart echt voor de gasten. Iedereen kan zelf zijn stukje pakken.

Een taart etagere is gevormd door meerdere schalen aan een draagbare standaard. De schalen zijn naast elkaar geplaatst, of in lagen met genoeg ruimte ertussen opgestapeld.

Voor elke liefhebber een taart etagere

Smaken verschillen en dat geldt zelfs voor de liefhebber van taart. Binnen elke stijl is een etagere te vinden. Ieder materiaal en elk design geeft zijn eigen, typische uitstraling aan de feesttafel. Ga je voor een taart etagere van aluminium of voel je meer voor kunststof? Of ga je voor een van de volgende opties?

  • Een naturel etagere van hout heeft een natuurlijke uitstraling en geeft door zijn vrij eenvoudige look meer aandacht aan de taart;
  • Geef een Scandic upgrade aan de tafel door er een etagere van koper op te plaatsen. Koperkleurig is een trend en past mooi tussen lichte tinten. Zo wordt zelfs oma’s appeltaart een hippe hap!

Taart etagere met heel veel lagen?

Is er een enorm groot feest op komst en kun je voor een keer helemaal uitpakken? Maak dan gebruik van een taart etagere met veel lagen! Sommige etageres zijn 7-laags en voorzien van ruime schalen waar je in één keer veel taart op kwijt kunt.

Leg op je taart etagere niet alleen taart, maar ook:

  • een stuk cake;
  • chocolade;
  • snoepjes.
  • Ook mooi: een taart etagere met bloemen van fondant. Chic!

Ander idee met veel lagen!

Met een meerdere laags, grote etagere kun je tijdens een huwelijk op een originele manier de traditionele bruidstaart vervangen. Met veel verschillende soorten taart, cake en cupcakes op de lagen creëer je een bonte en gezellige toren vol lekkers! Zo’n bruidstaart etagere maakt er een nog mooiere dag van!

Wil je alleen voor cupcakes gaan? Ook daar is een etagere voor! In een standaard voor cupcakes presenteer je de mooiste cakejes als een gezellige boom. Met een taart etagere ben je verzekerd van een feestje!

De mooiste taart etagere in huis halen? Bij Westwing vind je elke dag nieuwe aanbiedingen en een brede selectie van mooie en exclusieve producten met korting tot 70%!